Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Επέστρεψε “φορτσάτος” ο Νεϊμάρ! Με σούπερ γκολ για τη Βραζιλία [vid]

Επέστρεψε “φορτσάτος” ο Νεϊμάρ! Με σούπερ γκολ για τη Βραζιλία [vid]
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Νεϊμάρ επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από τρεις μήνες και το… γιόρτασε με γκολ, στη νίκη 2-0 της Βραζιλίας επί της Κροατίας, σε φιλικό αγώνα ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας.

“Χαρμόσυνα” νέα για τους Βραζιλιάνους, αφού ο Νεϊμάρ όχι μόνο επέστρεψε υγιείς στα γήπεδα, αλλά έδειξε και σε εξαιρετική κατάσταση λίγες μόνο μέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου και θα αποτελέσει τον αρχηγό της “Σελεσάο”.

Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, αγωνίστηκε ως αλλαγή στη φιλική αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Κροατία, αλλά ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ του αγώνα, με εντυπωσιακή μάλιστα προσπάθεια στο 69ο λεπτό του αγώνα.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Φιρμίνο στο τέλος του ματς, το οποίο είχε ως σημαντικότερο γεγονός όμως, την επιστροφή του Νεϊμάρ, που έδειξε έτοιμος να ηγηθεί της “Σελεσάο” στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Βραζιλία (Τίτι): Άλισον, Ντανίλο, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα (65′ Μαρκίνιος), Μαρσέλο (60′ Φιλίπε Λουίς), Καζεμίρο, Φερναντίνιο (46′ Νεϊμάρ), Παουλίνιο, Ουίλιαν (82′ Φρεντ), Φιλίπε Κοουτίνιο (82′ Τάισον), Γκαμπριέλ Ζεζούς (60′ Ρομπέρτο Φιρμίνο).

Κροατία (Ζλάτκο Ντάλιτς): Σούμπασιτς, Βρσάλκο (87′ Γέντβαϊ), Λόβρεν, Τσόρλουκα (52′ Τσάλετα-Τσαρ), Βίντα, Μπάντελι (61′ Μπρόζοβιτς), Ράκιτιτς (83′ Μπράνταριτς), Πέρισιτς, Μόντριτς (58′ Κόβατσιτς), Ρέμπιτς (64′ Πιάτσα), Κράμαριτς.

Τα highlights με το γκολ του Νεϊμάρ

https://www.youtube.com/watch?v=QprD8i-qyE4

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις