Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Επέστρεψε στις νίκες η Ατλέτικο Μαδρίτης! “Κόλλησε” η Μπιλμπάο – video

Επέστρεψε στις νίκες η Ατλέτικο Μαδρίτης! “Κόλλησε” η Μπιλμπάο – video

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επέστρεψε στις νίκες, ύστερα από δύο αγωνιστικές στο ισπανικό πρωτάθλημα. “Κόλλησε” με Λεγκανές η Μπιλμπάο.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε εκτός έδρας της Μαγιόρκα με 2-0 κι επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, έπειτα από δύο αγωνιστικές. Η ομάδα του Σιμεόνε δεν έδωσε δικαιώματα στους νησιώτες και “καθάρισε” άνετα το παιχνίδι.

Ο Ντιέγκο Κόστα άνοιξε το σκορ στο 26′, με τον 30χρονο φορ να σκοράρει για πρώτη φορά μετά από τις 30 Μαρτίου! Στο 64′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 0-2 με σουτ του Φέλιξ μέσα από την περιοχή, το οποίο κόντραρε, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Ρέινα.

Στο 77’ οι Μαδριλένοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μοράτα, ωστόσο διατήρησαν το προβάδισμα και βύθισαν ακόμα περισσότερο τη Μαγιόρκα, η οποία συμπλήρωσε 5 αγώνες δίχως νίκη (0-1-4).

Από την πλευρά της, η Αθλέτικ Μπιλμπάο δεν κατάφερε να φύγει με το “διπλό” από την έδρα της Λεγκανές. Οι Βάσκοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Ραούλ Γκαρθία στο 59’, ωστόσο στο 61′ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Όσκαρ Ροντρίγκεθ.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο συμπλήρωσε, πάντως, έξι παιχνίδια δίχως ήττα (3-3-0), ενώ η ομάδα του Σιόβα (σ.σ. δεν αγωνίστηκε καθόλου) παρέμεινε χωρίς «τρίποντο» στο φετινό πρωτάθλημα (0-2-4).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις