Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Επιδόσεις ρεκόρ από τον ΠΑΟΚ! Δεύτερο στην Ευρώπη το “τρένο” του Λουτσέσκου

Επιδόσεις ρεκόρ από τον ΠΑΟΚ! Δεύτερο στην Ευρώπη το “τρένο” του Λουτσέσκου
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιεί μία απόλυτα “ξέφρενη” πορεία στη φετινή Superleague, με τις επιδόσεις του στο πρωτάθλημα να είναι ανεπανάληπτες, ξεχωρίζοντας μάλιστα σε ολόκληρη την Ευρώπη, όπου μόνο η Αϊντχόβεν έχει καλύτερα αποτελέσματα.

Το “τρένο” του Ραζβά Λουτσέσκου δεν έχει κάνει ακόμη ήττα στη φετινή Euroleague, γεγονός που τον τοποθετεί μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης, με βάσει τα αποτελέσματα στα εθνικά πρωταθλήματα.

Ο ΠΑΟΚ “τρέχει” ένα εντυπωσιακό σερί, με το ποσοστό των νικών του να φθάνει το 93% και να τον φέρνει πάνω ακόμη και από ομάδες όπως η Γιουβέντους στην Ιταλία και η Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλλία, όπως σημείωσε και η ίδια η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της.

Η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ

“Ο ΠΑΟΚ του Ράζβαν Λουτσέσκου τη φετινή σεζόν εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις στο πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή, μετρώντας 14 νίκες και μία ισοπαλία στα πρώτα 15 παιχνίδια. Το εν λόγω επίτευγμα, όμως, δεν είναι εντυπωσιακό μόνο εντός συνόρων, αλλά έχει καταφέρει να βάλει τον ΠΑΟΚ ανάμεσα στα κορυφαία κλαμπ του πλανήτη.

Ο Δικέφαλος με ποσοστό νικών 93% βρίσκεται στη δεύτερη θέση της σχετικής κατάταξης των ομάδων στα εγχώρια πρωταθλήματα, πίσω μόνο από την Αϊντχόβεν που έχει 94%. Ο ΠΑΟΚ έχει αφήσει πίσω του υπερδυνάμεις όπως οι Γιουβέντους και η Παρί Σεν Ζερμέν που βρίσκονται στην τρίτη και τέταρτη θέση με ποσοστά 90% και 89% αντίστοιχα, ενώ ακολουθούν οι Γιούνγκ Μπόις, Άγιαξ, Πόρτο, Σάλτσμπουργκ και Λίβερπουλ”.

Οι κορυφαίες επιδόσεις στην Ευρώπη

1. Αϊντχόβεν: 94%
2. ΠΑΟΚ: 93%
3. Γιουβέντους: 90%
4. Παρί Σεν Ζερμέν: 89%
5. Γιουνγκ Μπόις: 89%
6. Αγιαξ: 88%
7. Πόρτο: 88%
8. Σάλτσμπουργκ: 83%
9. Λίβερπουλ: 82%

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις