Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Επικό! Έπαιξαν “πέτρα, ψαλίδι, χαρτί” επειδή ήθελαν και οι τρεις να εκτελέσουν ένα φάουλ [video]

Επικό! Έπαιξαν “πέτρα, ψαλίδι, χαρτί” επειδή ήθελαν και οι τρεις να εκτελέσουν ένα φάουλ [video]

Ξεκαρδιστικό σκηνικό συνέβη κατά τη διάρκεια του ματς Βάσκο Ντα Γκάμα – Τσαπεκοένσε στη Βραζιλία, όπου τρεις παίκτες της γηπεδούχου Βάσκο έλυσαν τη διαφωνία τους για ποιος θα εκτελέσει ένα φάουλ παίζοντας “πέτρα, ψαλίδι, χαρτί”.

Μία επική στιγμή προσέφεραν τρεις παίκτες της Βάσκο Ντα Γκάμα κατά τη διάρκεια του εντός έδρας ματς με την Τσαπεκοένσε για το πρωτάθλημα Βραζιλίας αφού επειδή δεν μπορούσαν να αποφασίσουν ποιος θα εκτελέσει ένα φάουλ που κέρδισε η ομάδα τους, σε καλή θέση έξω από την περιοχή, επέλεξαν να… λύσουν τις διαφορές τους παίζοντας “πέτρα, ψαλίδι, χαρτί”.

“Θεϊκή” αντίδραση από έναν αντίπαλος παίκτης, που έβαλε γελώντας το χέρι του ανάμεσα στους παίκτες της Βάσκο θέλοντας να συμμετάσχει στο παιχνίδι από το οποίο προέκυψε ο εκτελεστής που… δεν σκόραρε τελικά με το φάουλ. Αυτός όμως που παρέμεινε θεατής, ονόματι “Πίκατσου”, πήρε τη “εκδίκησή” αναλαμβάνοντας την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε αργότερα η Βάσκο και ανοίγοντας το σκορ στο 84′ πριν τελικά η ομάδα του ισοφαριστεί στις καθυστερήσεις και το ματς λήξει ισόπαλο με σκορ 1-1.

 

https://twitter.com/globoesportecom/status/1203763913105559552

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις