Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Επίσημο! Εποχή Τιερί Ανρί στη Μονακό [pic]

Επίσημο! Εποχή Τιερί Ανρί στη Μονακό [pic]

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τιερί Ανρί ανακοίνωσε επίσημα η Μονακό. Ο Γάλλος προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

Η εποχή Τιερί Ανρί στη Μονακό ξεκίνησε κι επίσημα. Η διοίκηση των Μονεγάσκων ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Γάλλο προπονητή, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2021, αντικαθιστώντας στον πάγκο τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

“Από την προσεχή Δευτέρα, ο 41χρονος Τιερί Ανρί, αναλαμβάνει την ομάδα”, αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της Μονακό.

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της Μονακό, που μου έδωσε την ευκαιρία να εργασθώ σ΄ αυτήν την ομάδα, που μου είναι πολύ οικεία. Είμαι ευτυχής που επιστρέφω στην Μονακό και ανυπομονώ για τις προκλήσεις που μας περιμένουν. Θέλω να συναντήσω άμεσα τους παίκτες και ν΄ αρχίσουμε να εργαζόμαστε», δήλωσε ο Γάλλος προπονητής, που θα έχει άμεσους συνεργάτες, τον προερχόμενο από την Μπενφίκα, Ζοάο Κάρλος Βαλάδο και τον προερχόμενο από την Αρσεναλ, Πατρικ Κβάμε Αμπαντού.

“Μπορεί να υπολογίζει στην εμπιστοσύνη μας και την υποστήριξη μας, προκειμένου να φέρει μία νέα δυναμική στην ομάδα και να επιτύχει στην αποστολή του”, σχολίασε ο Βαντίμ Βασίλιεφ.

Να σημειωθεί ότι από το 1993 μέχρι το 1998, ο Ανρί φόρεσε την φανέλα της Μονακό.

https://twitter.com/AS_Monaco/status/1051035858244169728

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις