Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

Η επιστολή των Ελλήνων διαιτητών στον Περέιρα: “Τελευταία φορά…”

Περέιρα

Το φως της δημοσιότητας -και με καθυστέρηση τριών ημερών- είδε η επιστολή που έστειλαν οι Έλληνες διαιτητές στον πρόεδρο της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιερα, μετά τον ορισμό του Νταβίντ Μπορμπαλάν στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας.

Στο συγκεκριμένο κείμενο, οι Έλληνες διαιτητές αναφέρουν πως θα έπρεπε να έχουν ενημερωθεί για την πρόθεση της ΚΕΔ να ορίσει ξένο διαιτητή στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ ξεκαθάρισαν πως αυτή ήταν η τελευταία φορά που κάτι τέτοιο αποφασίζεται ερήμην τους.

Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη επιστολή δεν είχε την καθολική αποδοχή των διαιτητών, αλλά της πλειοψηφίας.

“Αγαπητέ Κ. Πρόεδρε της ΚΕΔ,

Σε απάντηση του email που μας στείλατε θέλουμε να σας πούμε τα εξής. Σε συνέντευξή σας τον Σεπτέμβριο του 2017, σε ερώτηση δημοσιογράφου που αφορούσε την έλευση ξενών διαιτητών στο ελληνικό πρωτάθλημα, αναφέρατε ότι σκοπός σας είναι να ετοιμάσετε τους Ελληνες διαιτητές ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μεσολάβησαν πολλά γεγονότα από τότε και πολλά πράγματα άλλαξαν. ΟΧΙ όμως ο τρόπος που αντιμετωπίζονται οι Έλληνες διαιτητές. Η τελευταία σας απόφαση να καλέσετε ξένους διαιτητές για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, δημιούργησε δυστυχώς ακόμα μεγαλύτερη ανασφάλεια και ανησυχία στους Ελληνες διαιτητές. Θεωρούμε αυτήν ως τελευταία φορά που μια τόσο σημαντική απόφαση λαμβάνεται ερήμην μας. Θεωρούμε επίσης ότι έπρεπε να μας είχατε κοινοποιήσει την πρόθεση σας πολύ νωρίτερα.

Κλείνοντας, επειδή στην επιστολή σας μιλήσατε για εμπιστοσύνη, να είστε σίγουρος ότι από τη μεριά μας εμείς σας εμπιστευόμαστε. Οφείλετε να κάνετε και εσείς το ίδιο.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Κ’ ΒΟΗΘΟΙ SUPERLEAGUE”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις