Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

“Επίθεση” Καν σε Μπουφόν! “Δεν είναι εύκολο να καταλάβεις πότε πρέπει να σταματήσεις”

Ολυμπιακός - Γιουβέντους - Μπουφόν

Ο Τζίτζι Μπουφόν βγήκε εκτός ελέγχου, μετά την υπόδειξη πέναλτι κατά της Γιουβέντους στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο ο Όλιβερ Καν. Ο παλαίμαχος Γερμανός τερματοφύλακας τόνισε ότι ίσως ο Μπουφόν έπρεπε να σταματήσει νωρίτερα.

Ο Μπουφόν αντίκρισε κόκκινη κάρτα για την αντίδραση του στο ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης κι ο Όλιβερ Καν σχολίασε την συμπεριφορά του Ιταλού γκολκίπερ, τονίζοντας πως ίσως έπρεπε να αποχωρήσει νωρίτερα από την ενεργό δράση.

Παρασύρθηκε από την επιθυμία να φτάσει σε νέα ρεκόρ και να κατακτήσει το Champions League, τόνισε για τον Μπουφόν.

“Δεν είναι εύκολο να καταλάβεις πότε πρέπει να σταματήσεις. Αν είχε αποσυρθεί νωρίτερα, ίσως να είχε αποφύγει τον αποκλεισμό από τους Σουηδούς στο δρόμο για το Μουντιάλ και αργότερα την απογοήτευση στο ματς με τη Ρεάλ. Παρασύρθηκε από την επιθυμία να φτάσει σε νέα ρεκόρ και να κατακτήσει το Champions League”.

Ο Καν, που αποσύρθηκε από την εθνική Γερμανίας το 2006 και σε συλλογικό επίπεδο το 2008, πρόσθεσε: “Θα μπορούσα να παίξω για 2-3 χρόνια ακόμα. Αν δεν μπορείς να βρεις το σωστό χρόνο για να βάλει τέλος στο… κενό, τότε πονάει. Ήταν Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ήταν ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο. Αυτά μετράνε, όχι ότι δεν πήρε το Champions League”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις