Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ξέσπασε για Ράμος ο Κλοπ! “Είναι αδίστακτος” – Τι είπε για τη διάσειση του Κάριους – videos

Ξέσπασε για Ράμος ο Κλοπ! “Είναι αδίστακτος” – Τι είπε για τη διάσειση του Κάριους – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε ξανά για όσα συνέβησαν στον περασμένο τελικό του Champions League και έβαλλε εναντίον του Σέρχιο Ράμος, τόσο για τον τραυματισμό του Σαλάχ, όσο και για το χτύπημα στον Κάριους. Επέμεινε στη διάσειση του Γερμανού τερματοφύλακα.

Ο Σέρχιο Ράμος ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής στον τελικό του Chmapions League, εξαιτίας των δύο μαρκαρισμάτων του στον Σαλάχ και τον Κάριους και ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε και πάλι επικριτικός για τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ χρησιμοποίησε “σκληρή γλώσσα” για τον Ισπανό αμυντικό, υπενθυμίζοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο, ενώ δικαιολόγησε και πάλι τον Κάριους για τα λάθη του σε εκείνο το παιχνίδι, υποστηρίζοντας ότι είναι 100% αληθινή η διάσειση του Γερμανού αμυντικού στο ματς.

Οι δηλώσεις του Κλοπ

Για τον Ράμος: «Την ξαναείδα την φάση φυσικά. Κάποιος ήρθε αμέσως μετά τον αγώνα και μου την έδειξε. Όμως αν το ξαναδείς και δεν υποστηρίζεις την Ρεάλ τότε θα σκεφτείς ότι είναι αδίστακτο και βίαιο. Δεν θα σκεφτείς “Ουάου! Καλό μαρκάρισμα”. Ήταν αδίστακτο.

Δεν πιστεύω ότι ο Μο θα τραυματιζόταν σε κάθε τέτοια περίπτωση, απλά εκείνη την στιγμή στάθηκε άτυχος. Είναι μια εμπειρία που δεν μπορούμε να έχουμε. Δεν είμαι και σίγουρος ότι θα έχουμε ξανά τέτοια εμπειρία. Ρίξε αγκωνιά στον τερματοφύλακα, ρίξε τον σκόρερ τους κάτω στο κέντρο σαν παλαιστής όπως ένας παλαιστής και τότε θα κερδίσεις.

Αυτή είναι η όλη ιστορία. Ο Ράμος είπε κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν. Ως άνθρωπος δεν μου άρεσαν οι αντιδράσεις του. Ήταν σαν να λέει “Ό,τι να’ ναι! Τι ακριβώς θέλουν; Είναι φυσιολογικό!” Όχι, δεν είναι φυσιολογικό. Αν το VAR έρχεται τότε αυτή είναι μια κατάσταση που πρέπει να ξανακοιτάξεις, όχι για να δώσεις κόκκινη κάρτα, αλλά για να αναρωτηθείς “Τι είναι αυτό;”

Αν βάλεις όλες τις περιπτώσεις του Ράμος – και παρακολουθώ ποδόσφαιρο από πέντε χρονών – τότε θα δεις πολλές περιπτώσεις του Ράμος. Στον τελικό πέρυσι ενάντια στην Γιουβέντους ήταν υπεύθυνος για την κόκκινη του Χουάν Κουαδράδο.

https://twitter.com/Diablito_Cule/status/1001895310786953216

Ο κόσμος εκεί έξω δέχεται ότι χρησιμοποιείς κάθε όπλο για να κερδίσεις το παιχνίδι. Μπορεί μάλιστα να πιστεύουν ότι είμαι και εγώ έτσι. Δεν είμαι όμως».

Για τον Κάριους: «Με πήρε τηλέφωνο ο Φραντς Μπεκενμπάουερ. Μου λέει “ο τερματοφύλακας σας υπέστη διάσειση”. Απαντάω “Τι;” και μου απαντάει “έρχομαι από τον γιατρό της Μπάγερν και μου είπε πως κατάλαβε αμέσως ότι ο Κάριους υπέστη διάσειση μόλις ο Ράμος τον χτύπησε”.

https://twitter.com/_RoarOfTheKop_/status/1003709305747595264

Ο κόσμος είπε ότι δημοσιεύσαμε την ιατρική αναφορά λόγω πολιτικής, όμως δεν είναι έτσι. Δεν το χρησιμοποιήσαμε ούτε δευτερόλεπτο ως δικαιολογία. Αλλά πώς να μην δώσουμε μια εξήγηση; Το πρόβλημα είναι ότι ο κόσμος ακόμα δεν το πιστεύει. Τώρα φέρνουμε νέο τερματοφύλακα και ο κόσμος νομίζει ότι δεν το πιστεύουμε ούτε εμείς».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις