Site icon NewsIT
13:38 Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Επίθεση με χιονόμπαλες! Στο “στόχαστρο” ο επόπτης – video

Το παιχνίδι της Παρτιζάν με τη Μάτρσβα στο Βελιγράδι έμεινε στο 0-0. Το χιονισμένο γήπεδο δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών, αλλά... ώθησε τους οπαδούς να “παίξουν” χιονοπόλεμο με τον επόπτη.

Η αναμέτρηση της Παρτιζάν με τη Μάτσβα για το Σερβικό πρωτάθλημα δεν έπρεπε να ξεκινήσει ποτέ, αφού το γήπεδο της πρώτης είχε καλυφθεί από χιόνι.

Το ματς όμως έγινε κανονικά, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0. Λίγα λεπτά πριν το τέλος του, οι οπαδοί κατάλαβαν πως δεν υπήρχε περίπτωση να αλλάξει το σκορ και έχοντας αρκετά παράπονα από τη διαιτησία (η Παρτιζάν αγωνίστηκε σε ολόκληρο το δεύτερο μέρος με δέκα παίκτες, μετά αποβολή αμυντικού)… δεν το πολυσκέφτηκαν.

Ο βοηθός διαιτητή μπήκε στο “στόχαστρο” τους, και οι χιονόμπαλες έπεσαν κατά πάνω του… με μανία, αναγκάζοντας τον να απομακρυνθεί από τη γραμμή του άουτ.

https://twitter.com/photosofootball/status/1074038881610334208

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version