Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Επίθεση σε Ρομπέρτο! “Δεν μοιάζει με τερματοφύλακα, ίσως έχει όρο στο συμβόλαιο να μη ‘βουτάει'”

Επίθεση σε Ρομπέρτο! “Δεν μοιάζει με τερματοφύλακα, ίσως έχει όρο στο συμβόλαιο να μη ‘βουτάει'”
ΦΩΤΟ Reuters

Επίθεση με απίστευτε ατάκες προς τον Ρομπέρτο εξαπέλυσε η παλιά δόξα της Γουεστ Χαμ, Φιλ Παρκς. Ο παλαίμαχος γκολκίπερ ήταν ιδιαίτερα αυστηρός με τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και νυν της Γουεστ Χαμ, για τις τελευταίες του εμφανίσεις.

Ο Ρομπέρτο Χιμένεθ, μετά το επιτυχημένο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό την τριετία (2013-2016) δεν έχει καταφέρει να “στεριώσει” κάπου στην καριέρα του ενώ φέτος ο δρόμος του τον… έβγαλε στην Αγγλία για λογαριασμό της Γουεστ Χαμ, όπου λογίζεται ως αναπληρωματικός του Φαμπιάνσκι, αλλά με τον έμπειρο γκολκίπερ να είναι τραυματίας ο Ισπανός κάθεται κάτω από τα δοκάρια της ομάδας τον τελευταίο καιρό και δυστυχώς γι’αυτόν έχει εισπράξει ουκ ολίγες αρνητικές κριτικές λόγω της απόδοσής του.

Η τελευταία και πιο σφοδρή απ’όλες ήρθε από τον παλαίμαχο τερματοφύλακα των “σφυριών”, Φιλ Παρκς, ο οποίος σχολίασε με απίστευτα υποτιμητικό τρόπο την παρουσία του Ρομπέρτο στην ομάδα -μετά και την ήττα με 3-0 από τη Μπέρνλι στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος όπου ο Ισπανός σημείωσε… αυτογκόλ- αφού δήλωσε πως δεν θυμίζει καν τερματοφύλακα, συνεπώς δεν εμπνέει εμπιστοσύνη σε κανέναν.

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Φιλ Παρκς για τον Ρομπέρτο

«Είναι ολοφάνερο ότι δεν είναι πολύ καλός! Όταν τον είδα στο ματς με την Όξφορντ (σ.σ.: στο Λιγκ Καπ, όπου δέχτηκε τέσσερα γκολ), είπα σε έναν φίλο ότι μπορεί να έχει όρο στο συμβόλαιό του να μην ”βουτάει” για τη μπάλα! Ανησυχώ πολύ και κάτι πρέπει να αλλάξει στη θέση του τερματοφύλακα αμέσως. Δεν μου αρέσει καθόλου και για να είμαι ειλικρινής δεν μοιάζει καν με τερματοφύλακα για μένα. Μοιάζει με παίκτη που παίζει ”μέσα” και απλά δοκιμάζει την τύχη του στο τέρμα. Η ιδέα ότι θα πάμε με αυτόν στο τέρμα έως τον Ιανουάριο είναι ιδιαίτερα ανησυχητική και δεν είναι τυχαίο ότι η ομάδα υποφέρει από κρίση αυτοπεποίθησης. Οι παίκτες θα κατάλαβαν από τις προπονήσεις τι έπρεπε να περιμένουν από αυτόν, δείχνει να έχει λίγα κοινά με την αμυντική τετράδα, η οποία δεν του έχει εμπιστοσύνη. Ο προπονητής πρέπει να εξασφαλίσει ότι ο Ντέιβ Μάρτιν θα είναι κάτω από τα δοκάρια απέναντι στην Τότεναμ».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις