Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Επίθεση σε Τζήλο: Αποφασισμένοι για αποχή οι διαιτητές! Πιέσεις να γίνει η αγωνιστική

Επίθεση σε Τζήλο: Αποφασισμένοι για αποχή οι διαιτητές! Πιέσεις να γίνει η αγωνιστική

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έφτασε -για μια ακόμα φορά- στο ναδίρ, μετά και την επίθεση που δέχθηκε ο Θανάσης Τζήλος και οι Έλληνες διαιτητές δείχνουν να έχουν φτάσει στα όρια τους.

Διατεθειμένοι να κάνουν την απειλή τους πράξη και να μην “σφυρίξουν” στους αγώνες της 15ης αγωνιστικής της Superleague εμφανίζονται οι Έλληνες διαιτητές, μετά την επίθεση που δέχθηκε ο Θανάσης Τζήλος.

Στις τάξεις των Ελλήνων διαιτητών επικρατεί οργή αλλά και φόβος και όπως έχει γίνει γνωστό, οι ρέφερι της Superleague έχουν αποφασίσει -μετά από σχετική ψηφοφορία- να απέχουν από την τελευταία αγωνιστική της χρονιάς.

Είναι αδιανόητο να μην μπορούμε να πάμε στις δουλειές μας ή για φαγητό επειδή φοβόμαστε μήπως μας την “πέσουν” και μας χτυπήσουν άσχημα” έλεγαν σύμφωνα με τη “Live Sport”.

Παρά την κινητοποίηση των Περέιερα και Γραμμένου, οι Έλληνες διαιτητές εμφανίστηκαν ανένδοτοι: “Κατεβάζουμε ρολά, δεν πρόκειται να σφυρίξουμε, κανείς δεν μας προστατεύει”

Προς την πλευρά των διαιτητών ασκούνται πιέσεις να… κατέβουν κανονικά στους αγώνες που θα τοποθετηθούν. Οι ΠΑΕ φοβούνται μήπως -σε περίπτωση που δεν γίνει η αγωνιστική- ενεργοποιηθούν οι σχετικές ρήτρες από Nova και ΕΡΤ και χάσουν ένα σημαντικό ποσό.

Σήμερα πάντως (20.12.2018) είναι μια κρίσιμη ημέρα, αφού θα γίνουν γνωστοί οι ορισμοί των διαιτητών και θα φανεί αν οι ρέφερι θα κάνουν πίσω ή όχι…

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής

Σάββατο (22/12)

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός (16:00)

ΟΦΗ – Ατρόμητος (17:15)

Πανιώνιος – Αστέρας (19:30)

Κυριακή (23/12)

ΑΕΚ – Λεβαδειακός (15:00)

Λαμία – Απόλλων Σμύρνης (16:00)

Ολυμπιακός – ΑΕΛ (17:15)

Ξάνθη – Άρης (19:00)

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (19:30)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις