Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Επίθεση στο πούλμαν της Μπόκα Τζούνιορς! Άρης: “Υπάρχουν αρρωστημένα μυαλά”

Μπόκα Τζούνιορς
ΦΩΤΟ eurokinissi

Απίστευτο και παράλληλα τραγικό! Το πούλμαν της Μπόκα Τζούνιορς δέχθηκε επίθεση, αμέσως μετά το φιλικό της ομάδας με τον Άρη στο “Κλ. Βικελίδης”. Καταδίκασε το συμβάν η “κίτρινη” ΠΑΕ.

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε το πούλμαν που μετέφερε την Μπόκα Τζούνιορς, κατά την επιστροφή της ομάδας στο ξενοδοχείο της, μετά το φιλικό αγώνα που έδωσε με τον Άρη στο “Κλ. Βικελίδης”.

Η επίθεση έγινε στον Περιφερειακό, σε μία από τις πολλές γέφυρες που υπάρχουν στον συγκεκριμένο δρόμο. Τα μέλη της Μπόκα δεν έπαθαν τίποτα, σε αντίθεση με το όχημα τους που υπέστη υλικές ζημιές.

Άρης: “Αρρωστημένα μυαλά, δεν αποδέχονται το μεγαλείο μας”

Η ΠΑΕ Άρης καταδίκασε το συμβάν, αναφέροντας πως κάποια αρρωστημένα μυαλά που υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη δεν μπορούν να αποδεχθούν το μεγαλείο του συλλόγου.

Η ανακοίνωση

“Η ΠΑΕ Άρης εκφράζει τη θλίψη της και καταδικάζει απερίφραστα την άνανδρη επίθεση, που διέπραξαν κάποιοι… «γνωστοί-άγνωστοι» κατά του πούλμαν, το οποίο μετέφερε την αποστολή της Μπόκα Τζούνιορς στο ξενοδοχείο, μετά το τέλος του χθεσινοβραδινού φιλικού αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Είναι περιττό να τονιστεί πως κάθε υγιής άνθρωπος καταδικάζει τέτοιες πράξεις, σε μια μέρα γιορτής για τον Άρη και την Ελλάδα. Είναι προφανές ότι στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν, δυστυχώς, κάποια «αρρωστημένα μυαλά», που δεν μπορούν να αποδεχτούν το μεγαλείο της ομάδας μας και το γεγονός ότι έφερε στην πόλη μας τη θρυλική Μπόκα Τζούνιορς.

Η συμπεριφορά τους, τους χαρακτηρίζει και καταδεικνύει τη μικρή τους αντίληψη σε σχέση με το μεγαλείο του ποδοσφαίρου, του Άρη και των οπαδών μας.

Θα τους συνιστούσαμε να παραδειγματιστούν από τη χθεσινή απαράμιλλη γιορτή-παράσταση και τα μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς του κόσμου μας, ώστε να ξεφύγουν, επιτέλους, από τη μιζέρια τους…”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις