Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΕΠΟ – Γραμμένος: Εκνευρισμός για τη διαρροή στην υπόθεση Χριστοδουλόπουλου!

ΕΠΟ – Γραμμένος: Εκνευρισμός για τη διαρροή στην υπόθεση Χριστοδουλόπουλου!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Εκνευρισμός επικρατεί στην ΕΠΟ και τον πρόεδρο, Βαγγέλη Γραμμένο, για το γεγονός ότι η απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, διέρρευσε στα ΜΜΕ, προτού ανακοινωθεί και επίσημα, δημιουργώντας “σκιές” γύρω από την υπόθεση.

Η απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ κατά της ΑΕΚ για την υπόθεση της μετεγγραφής του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, είχε προαναγγελθεί από κάποια δημοσιεύματα, γεγονός που οδήγησε και σε μία “επιθετική” ανακοίνωση από την πλευρά της Ένωσης.

Η διαρροή της είδησης, έφερε έτσι και τον εκνευρισμό του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου, με αποτέλεσμα να γίνεται λόγος για σχετική έρευνα από την πλευρά της Ομοσπονδίας, ώστε να απονεμηθούν ευθύνες σε όποιον αναλογούν.

Η θέση της ΕΠΟ

“Ανεξαρτήτως του περιεχομένου της απόφασης ο πρόεδρος της ΕΠΟ δήλωσε εξαιρετικά ενοχλημένος από την διαρροή της εισήγησης μετά την διάσκεψη της ΠΕΕΟΔ. Πολύ περισσότερο επειδή και ο ίδιος ως νομικός, είναι άριστος γνώστης των διαδικασιών και των κανονισμών. Πλέον το θέμα της διαρροής θα εξετασθεί από την ΕΠΟ προκειμένου να διαπιστωθούν οι ευθύνες που προκύπτουν”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις