Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΕΠΟ: Ζητά άμεση συνάντηση με FIFA – UEFA για τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες!

ΕΠΟ

Η ΕΠΟ στέλνει εσπευσμένα στην Ελβετία τον πρόεδρο της, Βαγγέλη Γραμμένο, προκειμένου να… υπερασπιστεί το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου και να αποτρέψει ενδεχόμενη αποδυνάμωση των Ενώσεων της.

Ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, βρίσκεται από τη Δευτέρα (03.02.2020) στην Ελβετία, για να συναντηθεί με ανώτατα στελέχη της UEFA και της FIFA, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει πάρει η Κυβέρνηση για συνεργασία με την Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Ομοσπονδία, για την… επανεκκίνηση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Superleague: Στη Νιόν ο Γεραπετρίτης! Επαφές με UEFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Την ίδια στιγμή στην Αθήνα, το άτυπο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ συζήτησε για ώρες και αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, να ζητήσει συνάντηση με τις FIFA – UEFA. Η διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας εμφανίζεται ενοχλημένη από τους χειρισμούς της Κυβέρνησης, βλέποντας… διάθεση να την παρακάμψει και να την ρίξει.

Η ΕΠΟ επιδιώκει το συγκεκριμένο ραντεβού να γίνει εντός των επόμενων ημερών (αύριο ή μεθαύριο) και γι’ αυτό θα μεταβεί άμεσα στην Ελβετία ο Βαγγέλης Γραμμένος. Σκοπός των συγκεκριμένων συναντήσεων θα είναι η υπεράσπιση του αυτοδιοίκητου του ελληνικού ποδοσφαίρου και η αποτροπή ενδεχόμενης αποδυνάμωσης των Ενώσεων.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις