Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

“Εποχή” Δώνη στον Παναθηναϊκό! Πήρε το “OK” και από τον Πιεμπονγκσάντ

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Γιώργος Δώνης συναντήθηκε για δεύτερη φορά με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ και συμφώνησε για την ανάληψη της τεχνική ηγεσίας του Τριφυλιού την επόμενη χρονιά, διαδεχόμενος τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον “πράσινο” πάγκο. Για δύο χρόνια το συμβόλαιό του.

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (04/06) το πρωΐ, το δεύτερο ραντεβού ανάμεσα σε Γιώργο Δώνη και Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν για την έναρξη της συνεργασίας τους στον Παναθηναϊκό.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας άναψε ουσιαστικά το “πράσινο φως” για την πρόσληψη του Έλληνα τεχνικού, την οποία είχαν προτείνει από κοινού, ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Νίκος Νταμπίζας.

Έτσι ο Γιώργος Δώνης θα πρέπει να θεωρείται ουσιαστικά ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού και διάδοχος του άλλοτε συμπαίκτη του στην ομάδα του Τριφυλλιού, Μαρίνου Ουζουνίδη. Οι “πράσινοι” θα συνεχίσουν έτσι και με έναν ακόμη πρώην παίκτη τους στον πάγκο της ομάδας, ενόψει της νέας σεζόν.

Οι “πράσινοι” επικοινώνησαν μάλιστα λίγο αργότερα, ότι ο πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΛ, θα υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών με το Τριφύλλι.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις