Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Επτά γκολ ο Ολυμπιακός στον Αήττητο Σπάτων! Γκολάρα από Τουρέ

Επτά γκολ ο Ολυμπιακός στον Αήττητο Σπάτων! Γκολάρα από Τουρέ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή του πρωταθλήματος κι έδωσε φιλικό παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων. Οι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν με 7-1, με τον Τουρέ να πετυχαίνει ένα γκολ-ποίημα.

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον Αήττητο Σπάτων με 7-1, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το πρωί της Πέμπτης στο Ρέντη. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε την ευκαιρία να ξεμουδιάσει απέναντι στους νεοφώτιστους στη Football League, με τον Τουρέ να πετυχαίνει ένα εντυπωσιακό γκολ με απευθείας χτύπημα φάουλ.

Στο ημίχρονο, οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με 3-0, με τον Μάνο να ανοίγει το σκορ, ενώ δύο τέρματα πέτυχε στη συνέχεια ο Γκερέρο. Το 4-0 έγινε στην επανάληψη από τον Βρουσάι, ακολούθησε ο Ποντένσε (5-0), έπειτα έγινε το 5-1 από τον Ματσούκα, με τον Πορτογάλο να γράφει το 6-1 και το τελικό σκορ να διαμορφώνει ο Τουρέ.

Για τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν στο τέρμα οι Χουτεσιώτης-Σα, ο Πάρντο ως δεξί μπακ, αλλά και οι Μιράντα, Κούτρης, Τουρέ, Ναουέλ, Ποντένσε, Βρουσάι. Στην επίθεση βρέθηκαν οι Γκερέρο και Μάνος.

Για την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου ξεκίνησαν οι: Κοκκαλάς, Μουστάκης, Κολλαράς, Χριστοφιλέας, Μάγκας, Σταματάκης, Ματσούκας, Σπυρόπουλος, Μαρουκάκης, Γροντής, Ηρακλής.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις