Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Εργοτέλης: “Κοντά σε συμφωνία με ΑΕΚ για Κάιπερς”

Κάιπερς
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετεγγραφή του Ούγκο Κάιπερς στην ΑΕΚ, όπως επιβεβαίωσε και ο Γενικός Διευθυντής του Εργοτέλη, Γιώργος Τουτζάρης.

Η πρώτη μετεγγραφή της ΑΕΚ για τη νέα χρονιά θα είναι τελικά ο Ούγκο Κάιπερς του Εργοτέλη, ο οποίος και αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ της ομάδας στη φετινή Football League.

Μιλώντας στο Sport24 Radio, ο Γενικός Διευθυντής της κρητικής ομάδας, Γιώργος Τουτζάρης, επιβεβαίωσε ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία, χωρίς πάντως να αποκαλύψει το ποσό της μετεγγραφής, το οποίο και υπολογίζεται στις 300.000 ευρώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Οι δηλώσεις για τη μετεγγραφή Κάιπερς

“Όντως μας έχει κατατεθεί πρόταση απ’ την ΑΕΚ και πιστεύω πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή. Ακόμα δεν έχουμε καταλήξει οριστικά, είμαστε όμως πολύ κοντά”.

Για το ενδεχόμενο δανεισμών: “Εμείς έχουμε ήδη απ’ τον Γενάρη τον Ηλία Τσέλιο. Θέλουμε να τον κρατήσουμε, είναι χρήσιμος για την ομάδα μας. Από εκεί και πέρα, αν υπάρξει κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής που μας ενδιαφέρει, σίγουρα θα το κοιτάξουμε”.

Για το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας: “Δεν είναι μυστικό, απλά δεν θα ήθελα να αναφερθώ επειδή δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Είμαστε ευχαριστημένοι απ’ την πρόταση της ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ εκτιμούν τόσο τον παίκτη όσο και το σωματείο μας”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις