Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Έρχονται αλλαγές στη διαιτησία! Αυτούς “τελειώνει” ο Περέιρα

Περέιρα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το VAR αναμένεται να μπει στη ζωή… της Superleague, αλλά αυτή δεν είναι η μοναδική αλλαγή που θα έχουμε από τη νέα χρονιά στη διαιτησία.

Tο VAR θα απασχολήσει από τη νέα αγωνιστική περίοδο τη Superleague, την ώρα που γίνονται προσπάθειες να μην υπάρξει καθυστέρηση στην εφαρμογή του.

Άλλωστε, στο κυριακάτικο παιχνίδι (20/05) ανάμεσα στην Καλλιθέα και τα Τρίκαλα (0-1), για την 33η αγωνιστική της Football League, έγινε δοκιμαστικό της χρήσης του Video Assistant Referee, εν όψει της “ενεργοποίησης” του.

Αυτή όμως δεν θα είναι η μόνη αλλαγή στη διαιτησία που θα δούμε τη νέα σεζόν. Η “Live Sport” αναφέρει πως ο επικεφαλής της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, έχει πάρει την απόφαση για να κάνει αρκετές αλλαγές στον πίνακα διαιτησίας στη “μεγάλη” κατηγορία.

Ο Πορτογάλος εμφανίζεται να έχει πάρει την απόφαση να απομακρύνει 8 με 9 διαιτητές από τον πίνακα της πρώτης κατηγορίας. Πολύ κοντά στην έξοδο βρίσκονται οι Αρετόπουλος, Μπλάνας, Μάνταλος, Κομίνης, Κατσικογιάννης, Θάνος, Καλογερόπουλος και πιθανότατα ο Νεοφυτιάδης. Οι Σιδηρόπουλος, Παπαπέτρου και Παπαδόπουλος φαίνεται πως δεν επηρεάζονται.

Από τον πίνακα των διεθνών κοντά στην έξοδο φέρονται να βρίσκονται οι Κομίνης, Καλογερόπουλος, Μάνταλος και Αρετόπουλος, ενώ οι Διαμαντόπουλος, Σκουλάς, Τζήλος και Ζαχαριάδης ακούγονται ως οι πιθανότεροι για να τους αντικαταστήσουν.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις