Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: Αδερφική “μονομαχία” στο Μαρακανά! – videos

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: Αδερφική “μονομαχία” στο Μαρακανά! – videos
ΦΩΤΟ intime

Ερυθρός Αστέρας και Ολυμπιακός “συγκρούονται” απόψε (01/10, 22:00 LIVE από το Newsit.gr) στο “Μαρακανά” στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, σε ένα σπουδαίο ματς που όμως θα είναι… φιλικό στην εξέδρα.

Η σχέση του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα είναι σχεδόν… αδερφική, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να έχουν “αδελφοποιηθεί” εδώ και δεκαετίες, μοιράζοντας οπαδούς και συνθήματα στους αγώνες των δύο ομάδων.

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: «Πάρτι» οπαδών! Σταμάτησαν την κυκλοφορία – video, pics

Για πρώτη φορά όμως στην ιστορία του Champions League, οι δυο τους θα πρέπει να αναμετρηθούν σε μία “μονομαχία” από την οποία διακυβεύεται η πορεία τους στον όμιλο, αλλά και το “εισιτήριο” για το Europa League.

Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν με θετικό αποτέλεσμα τη φάση των ομίλων, καταφέρνοντας να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας, παρά το αρχικό 2-0 της περσινής φιναλίστ Τότεναμ στο “Καραϊσκάκης”.

Αντίθετα, οι Σέρβοι ηττήθηκαν στη δική τους πρεμιέρας, σε ένα εκ προοιμίων δύσκολο παιχνίδι στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου, δείχνοντας όμως εξαιρετικό πρόσωπο για 80 λεπτά, πριν δεχθούν δύο γκολ στο τέλος για το 3-0 από τους “Βαυαρούς”.

Οι δύο ομάδες θα “παλέψουν” έτσι για την πρώτη τους νίκη, που μπορεί να αποδειχθεί και κομβική έστω για την τρίτη προνομιούχο θέση του ομίλου. Το “Μαρακανά” θα είναι σίγουρα κατάμεστο για την κρίσιμη αναμέτρηση, αλλά το “κλίμα” θα είναι θετικό και για τους δύο… θρύλους.

Τα αποτελέσματα στο Champions League

Ολυμπιακός – Τότεναμ 2-2

Μπάγερν Μονάχου – Ερυθρός Αστέρας 3-0

Η βαθμολογία του Ομίλου

1. Μπάγερν Μονάχου 3 βαθμοί
2. Τότεναμ 2 βαθμοί
3. Ολυμπιακός 2 βαθμοί
4. Ερυθρός Αστέρας 0 βαθμοί

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις