Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς μίλησε για νίκη, ροτέισον και… φιλίες!

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς μίλησε για νίκη, ροτέισον και… φιλίες!

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός θα παίξει στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα έχοντας για μοναδικό στόχο τη νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του ροτέισον.

Δεν δίνει στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα χαρακτήρα.. τελικού, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς τονίζει ότι ο μοναδικός στόχος του Ολυμπιακού μέσα στο Βελιγράδι είναι οι τρεις βαθμού της νίκης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης των δύο ομάδων για τη 2η αγωνιστική του Champions League, δήλωσε πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλα τα μέλη του ρόστερ, ενώ επισήμανε ότι θα πάει σε παιχνίδι κατοχής της μπάλας κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και πως θα στηριχθεί στην ποιότητά του και.

«Είναι σημαντικό ματς, όχι τελικός. Θα κριθούν πολλά από το αποτέλεσμα, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα είναι καθοριστικό για τη συνέχεια, παρότι είμαστε σε μία διοργάνωση που σε αυτό το κομμάτι της είναι πολύ μικρή» τόνισε αρχικά ο Πέδρο Μαρτίνς. Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε…

Για το σφιχτό ροτέισον και το εάν σκέφτεται να κάνει αλλαγές: «Δεν βασίζομαι σε 11 παίκτες, έχω την χαρά και την ευτυχία να έχω ομάδα που βασίζεται σε πολλούς ποδοσφαιριστές και οποιοσδήποτε από αυτούς μπορεί να μας εκπροσωπήσει. Θα δείτε αύριο».

Για το εάν υπάρχουν ομοιότητες στην τακτική σχετικά με τα προηγούμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια: «Είναι τελείως διαφορετικά τα παιχνίδια μας σε σχέση με Μπασάκ και Κράσνονταρ γιατί δεν είναι νοκ-άουτ. Αυτή τη στιγμή μαζεύουμε βαθμούς, κανείς δεν θα αποκλειστεί αύριο. Περιμένουμε έναν ολυμπιακό με ποιότητα, χαρακτήρα και που θα έχει την κατοχή της μπάλας».

Για το ενδεχόμενο αρνητικού αποτελέσματος: «Δεν περνάει από το μυαλό μου το αρνητικό αποτέλεσμα καθώς δεν γίνεται να ξεκινήσεις ένα παιχνίδι σκεπτόμενος τι θα γίνει αν θα χάσεις. Έχουμε έρθει εδώ πολύ καλά προετοιμασμένοι».

Για τον Ερυθρό Αστέρα: «Πιστεύουμε πως είναι ομάδα που είναι ενωμένη, ποιοτική και ήρεμη. Φάνηκε η υπομονή της στο ματς με την Μπάγερν. Ακολούθησε και το ματς με την Παρτιζάν, ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, διαφορετικό βέβαια από ένα ματς Τσάμπιονς Λιγκ. Εμείς θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε γνωρίζοντας πως ο αντίπαλος θα έχει την ίδια ηρεμία σε όλη την διάρκεια του ματς».

Για τις φιλικές σχέσεις των οπαδών και τις δηλώσεις του Μιλόγεβιτς: «Γνωρίζω για τις σχέσεις, όμως για εμένα και τον αντίπαλο προπονητή μας ενδιαφέρει το θέαμα. Οι φιλίες είναι φιλίες, όμως έχουμε στόχο τη νίκη. Θέλουμε να τιμήσουμε το ελληνικό και το σερβικό ποδόσφαιρο με ένα όμορφο και υψηλού επιπέδου παιχνίδι».

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις