Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Έσκασε η “βόμβα”! Η Ρεάλ ανακοίνωσε την πώληση του Ρονάλντο στη Γιουβέντους

Έσκασε η “βόμβα”! Η Ρεάλ ανακοίνωσε την πώληση του Ρονάλντο στη Γιουβέντους
ΦΩΤΟ Reuters

Το ταξίδι του Αντρέα Ανιέλι στην Καλαμάτα, εκεί όπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές “σφράγισε” τη μετεγγραφή του καλοκαιριού. Ο Πορτογάλος αποχαιρέτησε τη Ρεάλ και πλέον ανήκει στη Γιουβέντους.

Ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη μετεγγραφή του καλοκαιριού! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανήκει από σήμερα (10.07.2018) στο δυναμικό της Γιουβέντους, κάτι που ανακοίνωσε η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο πεντάκις κορυφαίος παίκτης του κόσμου έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσέφερε η Γιουβέντους, αποχωρώντας από τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 9 χρόνια.

Η μετεγγραφή του στην πρωταθλήτρια Ιταλίας αποτελεί μία από τις ακριβότερες όλων των εποχών στο ποδόσφαιρο, αφού η “βέκια σινιόρα” έβγαλε από τα ταμεία της 105 εκατ. ευρώ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχωρεί από τη “βασίλισσα” έχοντας πάρει τον… τίτλο του κορυφαίου σκόρερ όλων των εποχών στη Ρεάλ Μαδρίτης με 451 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις. Με τους “μερένγγες” πανηγύρισε 2 πρωταθλήματα Ισπανίας και 4 Champions League.

Η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης

“Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει ότι ανταποκρινόμενο στη θέληση και τη θέληση που εξέφρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, συμφώνησε την παραχώρησή του στη Γιουβέντους.

Σήμερα, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε έναν παίκτη που έχει αποδείξει ότι είναι ο καλύτερος στον κόσμο και που είναι ένας από τους λαμπρότερους στην ιστορία της ομάδας μας και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Πέρα από τους τίτλους, τα τρόπαια και τους θριάμβους στους αγωνιστικούς χώρους σε αυτά τα 9 χρόνια, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν παράδειγμα αφοσίωσης, δουλειάς, υπευθυνότητας, ταλέντου και βελτίωσης.

Έχει γίνει ο τοπ σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης με 451 γκολ σε 438 παιχνίδια. Κατέκτησε συνολικά 16 τιτλους και 4 Champions League. Σε ατομικό επίπεδο, με τη φανέλα της Ρεάλ κατέκτησε 4 Χρυσές Μπάλες και 3 Χρυσά Παπούτσια ανάμεσα σε άλλα.

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα είναι πάντα ένα από τα μεγάλα σύμβολα και μία μοναδική αναφορά για τις επόμενες γενιές.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι πάντα το σπίτι σου”.

https://twitter.com/realmadrid/status/1016707221261115392

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις