Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

“Έσπασε” το ρόδι ο Απόλλωνας! Νίκησε την Ξάνθη

“Έσπασε” το ρόδι ο Απόλλωνας! Νίκησε την Ξάνθη
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Απόλλων Σμύρνης κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στη φετινή Superleague, επικρατώντας εντός έδρας της Ξάνθης με 2-0, για την 8η αγωνιστική. Η αθηναϊκή ομάδα φρόντισε να δώσει απαντήσεις, σ’ όσους την έχουν ξεγραμμένη για τη μάχη της παραμονής.

Η οικογένεια Μονενμβασιώτη, η οποία είναι κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου του Απόλλωνα, είχε καταστήσεις σαφές την περασμένη εβδομάδα ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα κι ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες δεν μπορούν να πετύχουν τους στόχους του Απόλλωνα.

Ωστόσο, οι παίκτες του Ζόραν Βούλιτς έδωσαν απαντήσεις, επικρατώντας με 2-0 της Ξάνθης, η οποία είναι από τις ισχυρές ομάδες του πρωταθλήματος. Ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ με την κεφαλιά του Καστιγέχος από το σημείο του πέναλτι μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κονέ στο 11′, ενώ διπλασίασε τα τέρματα του στο 84′ με τον Αλμπάνη, ο οποίος πέρασε και τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

 

Οι ενδεκάδες

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ζόραν Βούλιτς): Τσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Κονέ, Αλμπάνης, Μάατσι (88΄ Ελμπάζ), Μενδρινός (74΄ Χουάρες), Καστιγέχος (85΄ Ανιέτε), Μπιτζιμίν, Παπάζογλου, Κούρος

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Οκάν, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Μεχία, Κίκε (62΄ Ρότσε), Λουσέρο (79΄ Σιλά), Μπρίτο, Γέντρισεκ (62΄ Κάστρο)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις