Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: Κάλεσε Χριστοδουλόπουλο ο Σκίμπε!

Χριστοδουλόπουλος

Με την εικόνα του “ανάγκασε” τον Μίχαελ Σκίμπε να τον επαναφέρει στην Εθνική Ελλάδας. Επιστροφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλος στη “γαλανόλευκη”.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι από τους πιο φορμαρισμένους Έλληνες παίκτες αυτή την περίοδο, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Μίχαελ Σκίμπε.

Ο παίκτης της ΑΕΚ μπήκε στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού, για τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας με Κύπρο και Γιβραλτάρ, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Έτσι, ο Χριστοδουλόπουλος επιστρέφει στη “γαλανόλευκη” μετά από 15 μήνες (είχε κληθεί για τους αγώνες της ομάδας στα φιλικά που έδωσε στην Αυστραλία με τα “καγκουρό” τον Ιούνιοι του 2016).

Μέσα στους 24 ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν βρίσκεται και πάλι το όνομα του Κώστα Μήτρογλου, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Έτσι, θέση στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας δεν βρήκε ο Απόστολος Βέλλιος. Αντιθέτως, στους “εκλεκτούς” του Σκίμπε διατηρήθηκε ο Γιάννης Ανέστης. Εκτός -σε σχέση με τις τελευταίες κλήσεις- έμειναν και οι Κυριακίδης και Λυκογιάννης.

Η συγκέντρωση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 3 Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

“Ο κ. Μίκαελ Σκίμπε επέλεξε 24 διεθνείς για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας με την Κύπρο (7 Οκτωβρίου 2017, ΓΣΠ Λευκωσίας, 21:45) και το Γιβραλτάρ (10 Οκτωβρίου 2017, «Γ. Καραϊσκάκης», 21:45), με τους οποίους το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στον 8ο όμιλο των European Qualifiers για το Μουντιάλ 2018.

Οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό είναι οι ακόλουθοι:

Καρνέζης, Καπίνο, Ανέστης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Παπαδόπουλος, Ρέτσος, Σταφυλίδης, Τοροσίδης, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Μανιάτης, Ζέκα, Τζιόλης, Κουρμπέλης, Φορτούνης, Δώνης, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Μήτρογλου, Διαμαντάκος, Γιαννιώτας, Μάνταλος.

Η συγκέντρωση και η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ομάδας, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 3 Οκτωβρίου.”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις