Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: Ο Φαν’τ Σιπ κάλεσε Λαμπρόπουλο!

Εθνική Ελλάδας: Ο Φαν’τ Σιπ κάλεσε Λαμπρόπουλο!
Intime

Επιστροφή για τον Έλληνα αμυντικό της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Βασίλη Λαμπρόπουλο, στην Εθνική Ελλάδας.

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ εμφανίζεται έτοιμος να αφήσει «δυνατά» ονόματα εκτός της αποστολής της Εθνικής Ελλάδας στα επόμενα παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2020. Ανάμεσα στους παίκτες που έχουν ακουστεί βρίσκεται και το αμυντικό δίδυμο, Παπασταθόπουλος – Μανωλάς.

Εθνική Ελλάδα: Ριζικές αλλαγές από Φαν’τ Σιπ! Αφήνει εκτός Μανωλά – Παπασταθόπουλο

Ο Ολλανδός εκλέκτορας θεωρεί ότι ο διαφαινόμενος πρόωρος αποκλεισμός της Εθνικής του δίνει την ευκαιρία για δοκιμές και στο πλαίσιο αυτό έχει αποφασίσει να καλέσει παίκτες που παιρνούν για πρώτη φορά την… πόρτα της Γαλανόλευκης ή μετά από πολύ καιρό.

Έτσι, μετά την πρώτη κλήση του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου, θα δούμε στην Εθνική Ελλάδας μετά τον Οκτώβριο του 2018 τον πρώην αμυντικό της ΑΕΚ και νυν της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Βασίλη Λαμπρόπουλο.

Εθνική Ελλάδας: Πρώτη κλήση για Τριανταφυλλόπουλο! Το έμαθε στο αεροπλάνο – video

Η Λα Κορούνια ανακοίνωσε πως ο Λαμπρόπουλος κλήθηκε για τα παιχνίδια με Βοσνία και Ιταλία, στα πλαίσια των προκριματικών του EURO 2020.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έχει φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο σε επίπεδο Ανδρών στην εντός έδρας ήττα από την Εσθονία στις 18 Νοεμβρίου για το Nations League και στο φιλικό με τη Σαουδική Αραβία -στη Σεβίλλη- στις 15 Μαΐου.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις