Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: Στήριξη από Γραμμένο! Τετ-α-τετ με παίκτες και Αναστασιάδη

Εθνική Ελλάδας: Στήριξη από Γραμμένο! Τετ-α-τετ με παίκτες και Αναστασιάδη

Η Εθνική Ελλάδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον εντός έδρας αγώνα με την Αρμενία (4η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020) και καλείται να ξεπεράσει τη “σφαλιάρα” που δέχθηκε από την Ιταλία. Ο Βαγγέλης Γραμμένος προσπάθησε τη Δευτέρα (10.06.2019) να “ντοπάρει” τους διεθνείς και τον Άγγελο Αναστασιάδη, εκφράζοντας τους την απόλυτη στήριξη του.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος βρέθηκε στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας και μίλησε στους διεθνείς και τον Άγγελο Αναστασιάδη (μαζί με το τεχνικό τιμ), ενόψει του ματς με την Αρμενία.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ κάλεσε τους παίκτες της “Γαλανόλευκης” και το τεχνικό επιτελείο ν’ αφήσουν πίσω τους την αναμέτρηση με την Ιταλία και τους ζήτησε να επικεντρωθούν στον αγώνα με την Αρμενία, προκειμένου να πάρουν τη νίκη που θα τους βοηθήσει στη “μάχη’ για τη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης στον 10 προκριματικό όμιλο του Euro 2020.

“Μην ασχολείστε άλλο με το ματς κόντρα στην Ιταλία, θα πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να πάρουμε την 2η θέση και φυσικά να κερδίσουμε την Αρμενία. Είμαστε εδώ για εσάς και θεωρούμε πως μπορείτε να τα καταφέρετε. Είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε” είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Γραμμένος, ζητώντας τη νίκη κόντρα στην Αρμενία.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις