Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Εθνική – Χριστοδουλόπουλος: “Αδικηθήκαμε από το διαιτητή στο σκληρό παιχνίδι”

Εθνική – Χριστοδουλόπουλος: “Αδικηθήκαμε από το διαιτητή στο σκληρό παιχνίδι”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Στο σκληρό παιχνίδι των παικτών της Ουγγαρίας και την ατιμωρησία τους από τον διαιτητή της αναμέτρησης, στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα της Ελλάδας, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Στην ατυχία τα “έριξε” ο Σκίμπε.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Μίκαελ Σκίμπε μίλησαν μετά την ήττα του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας από την Ουγγαρία, στην κάμερα του Epsilon TV, για τα σημεία που έκριναν την αναμέτρηση και το μέλλον του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Nations League.

Οι δηλώσεις του Χριστοδουλόπουλου

Για την ήττα από την Ουγγαρία: «Δημιουργήσαμε και χάσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και άλλο γκολ και έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Για το σκληρό παιχνίδι των Ούγγρων: «Νομίζω ότι θα μπορούσαν να βγουν κάποιες κάρτες παραπάνω. Δεχθήκαμε σκληρά μαρκαρίσματα και εκτός φάσης. Πραγματικά ένιωσα ότι σε κάποια φάουλ αδικηθήκαμε από τον διαιτητή, γιατί κάποιες κάρτες θα μπορούσαν να επηρεάσουν τον αγώνα».

Για την εμφάνιση της Εθνικής: «Σήμερα είχαμε την κατοχή της μπάλας. Δεν μπορούμε να γίνουμε πιο σκληροί. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε την ποιότητα μας στο γήπεδο και να δημιουργήσουμε, κάποιες στιγμές το κάναμε και κάποιες στιγμές είχαμε κενά διαστήματα».

Σκίμπε: “Ήμασταν άτυχοι”

«Δεν τα πήγαμε καλά στο πρώτο 20λεπτο, παρ’ όλα αυτά ανεβήκαμε στη συνέχεια. Δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι καλύτερο στη φάση του δεύτερου γκολ, ένα, δυο, τρία σουτ, κάποια στιγμή θα γινόταν το κακό. Είχαμε καλά στοιχεία αλλά στο ποδόσφαιρο αν δεν σκοράρεις δεν μπορείς να κερδίσεις και όλοι είναι λυπημένοι.

Ήμασταν άτυχοι στην αναγκαστική αλλαγή του Μανωλά, στερηθήκαμε μια επιπλέον αλλαγή στην επίθεση. Το κακό πρώτο 20λεπτο και η κακή αντίδρασή μας στη φάση του δεύτερου γκολ ήταν τα σημεία που έκριναν το ματς. Προσπαθήσαμε, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για το αν αλλάζουν οι ισορροπίες στον όμιλο: «Δεν έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα, σίγουρα η Φιλανδία βρίσκεται με τη σημερινή της νίκη στους έξι βαθμούς, πρέπει η ομάδα στον εντός έδρας αγώνα με την Ουγγαρία να πάρει τη νίκη και στο εκτός έδρας ματς με την Φιλανδία να πάμε τουλάχιστον για τον έναν βαθμό, αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις