Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Έτσι βρέθηκε στο βανάκι ψησταριάς ο ποδοσφαιριστής! Τι είπε ο ίδιος στο Νewsit.gr

Έτσι βρέθηκε στο βανάκι ψησταριάς ο ποδοσφαιριστής! Τι είπε ο ίδιος στο Νewsit.gr
ΦΩΤΟ Facebook

Ο Σάκης Μουτεσίδης είναι ο ποδοσφαιριστής που μεταφέρθηκε τραυματίας στο Κέντρο Υγείας της Ροδόπολης Σερρών με βανάκι ψησταριάς και μίλησε στο Newsit.gr για το περιστατικό που έγινε viral λόγω της έλλειψης ασθενοφόρων.

Με ένα βανάκι που ανήκει σε ψησταριά, μετέφεραν οι κάτοικοι της Ροδόπολης Σερρών, έναν ποδοσφαιριστή τραυματία στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, στο περιθώριο του αγώνα Ροδόπολης – Καπνοφύτου.

Σέρρες: Τραυματισμένος ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας με βανάκι ψησταριάς!

Πρόκειται για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή Σάκη Μουτεσίδη, που αγωνίζεται στην ομάδα Ροδόπολης και μίλησε στο Newsit.gr για το συμβάν, εξηγώντας πως βρέθηκε στο βανάκι της ψησταριάς.

“Ήταν μια φάση στο 90′, έγινε μια σέντρα, παίρνω την μπάλα και έτσι όπως πηδάει ο τερματοφύλακας με χτύπησε με τα γόνατα στα πλευρά και στον αυχένα. Ο ιδιοκτήτης του βαν έτυχε και ήταν στο γήπεδο εκείνη την ώρα, ήταν κιόλας συνδρομητής στην ομάδα. Είμαστε ένας μεγάλος δήμος και έχουν γίνει επανειλημμένα αναφορές για το θέμα της έλλειψης των ασθενοφόρων”, ανέφερε στο Newsit.gr και πρόσθεσε:

“Τα πλευρά μου ευτυχώς δεν έχουν σπάσει αλλά έχουν χτυπήσει πολύ και μαζεύουν αίμα. Θεωρώ πως αν είχε έρθει στο γήπεδο ασθενοφόρο με τραυματιοφορείς θα ήμουν σε καλύτερη κατάσταση τώρα. Έχουν ξαναγίνει παρόμοια περιστατικά στην περιοχή και μάλιστα πριν λίγο καιρό συνέβη πάλι στο συγκεκριμένο γήπεδο”.

Ρεπορτάζ: Στέργιος Σαμαρτζής

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις