Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Europa League, Αστέρας Τρίπολης – Χιμπέρνιαν 1-1 ΤΕΛΙΚΟ: Αποκλείστηκαν οι Αρκάδες!

Europa League, Αστέρας Τρίπολης – Χιμπέρνιαν 1-1 ΤΕΛΙΚΟ: Αποκλείστηκαν οι Αρκάδες!
ΦΩΤΟ ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να ανατρέψει την ήττα της Σκωτίας και παρότι έφθασε ένα γκολ μακριά, οι εντυπωσιακές αποκρούσεις του τερματοφύλακα των Σκωτσέζων κράτησαν ως το τέλος το “χρυσό” για εκείνους 1-1. Με 10 παίκτες αγωνίστηκαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, οι Αρκάδες.

Παρότι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, χάνοντας με 1-0 και παίζοντας με 10 παίκτες από την αποβολή του Μανιά στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ο Αστέρας Τρίπολης ισοφάρισε το ματς σε 1-1 και θα μπορούσε να έχει πετύχει και μια ηρωική πρόκριση αν δεν έβρισκε μπροστά της τον Μπόγκνταν.

Ο τερματοφύλακας των Σκωτσέζων έκανε μερικές εξαιρετικές αποκρούσεις κόντρα στους παίκτες του Σάββα Παντελίδη και τελικά χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του. Αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League, ο Αστέρας, που είχε ηττηθεί και στη Σκωτία, με 3-2 παρότι είχε προηγηθεί με 0-2.

Παρακολουθήστε LIVE το Αστέρας Τρίπολης – Χιμπέρνιαν από το newsit.gr

 


Στο πρώτο παιχνίδι της Σκωτίας, ο Αστέρας ξεκίνησε ιδανικά το ματς και προηγήθηκε 0-2 χάρη σε δύο γκολ του Κυριακόπουλου, όμως στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα, έμεινε από δυνάμεις και αγωνιζόμενος και με δέκα παίκτες στο τέλος, έχασε τελικά με 3-2, από τη Χιμπέρνιαν.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις