Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Europa League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού! Το μεγαθήριο και η πρωτάρα

Europa League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού! Το μεγαθήριο και η πρωτάρα

Ο Ολυμπιακός έμαθε τους αντιπάλους του στους ομίλους του Europa League. Μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε χθες (30/8) το εμπόδιο της Μπέρνλι κι έμαθε σήμερα (31/8) τους αντιπάλους του στους ομίλους του Europa League.

Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται στον έκτο όμιλο μαζί με τη Μίλαν, την Μπέτις και την Ντουντελάνζ από το Λουξεμβούργo. Το έργο της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Η Μίλαν του Τζενάρο Γκατούζο έχει τεράστιο όνομα και στα χαρτιά είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Οι “ροσονέρι” τίθενται ξανά στο δρόμο ελληνικής ομάδας, καθώς την περυσινή σεζόν (για την ίδια φάση) αντιμετώπισαν την ΑΕΚ (σ.σ. δεν κατάφεραν να την κερδίσουν, με την Ένωση να παίρνει δύο ισοπαλίες). Η ιταλική ομάδα έχει χάσει την αίγλη του παρελθόντος, αλλά δεν παύει να είναι ισχυρή, έχοντας από φέτος στις τάξεις της και τον Γκονζάλο Ιγκουαίν.

Στον δρόμο των Πειραιωτών θα βρεθεί ακόμα η Μπέτις, η οποία έκανε εκπληκτική πορεία στο ισπανικό πρωτάθλημα την περυσινή σεζόν κι επέστρεψε στην Ευρώπη, ύστερα από πέντε χρόνια.

Η Ντουντελάνζ μοιάζει να είναι ο φτωχός συγγενής του ομίλου. Η ομάδα από το Λουξεμβρούργο συμμετέχει για πρώτη φορά σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο έκτος όμιλος

Ολυμπιακός

Μίλαν

Μπέτις

Ντουντελάνζ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις