Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Europa League: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων!

Europa League: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων!

Γνωστοί έγιναν οι υποψήφιοι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στα προκριματικά του Europa League. Τη Δευτέρα (5/8) θα γίνει η κλήρωση.

Η ΑΕΚ, ο Άρης, ο Ατρόμητος κι ο ΠΑΟΚ (σ.σ. σε περίπτωση που αποκλειστεί από τον Άγιαξ) έμαθαν τους υποψήφιους αντιπάλους τους στα προκριματικά του Europa League

Η UEFA χώρισε τις ομάδες σε υπογκρούπ, με την ομάδα του Περιστερίου να τοποθετείται στους ισχυρούς λόγω του ζευγαρώματος με την Λέγκια Βαρσοβίας. Οι πιθανοί αντίπαλοι του θα προκύψουν από τα τέσσερα παρακάτω ζευγάρια: Τορίνο-Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ, Βέντσπιλς-Γκιμαράες, Αούστρια Βιέννης-Απόλλων Λεμεσού, Μίντιλαντ-Ρέιντζερς.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στους ανίσχυρους και εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Κραϊόβα θα αντιμετωπίσει τον νικητή ενός από των παρακάτω ζευγαριών: Σπάρτα Πράγας-Τραμπζονσπόρ, Φέγενορντ-Ντιναμό Τιφλίδας, ΑΕΚ Λάρνακας-Γάνδη, Λουκέρνη-Εσπανιόλ.

Ο Άρης έχει τοποθετηθεί επίσης στους ανίσχυρους και εφόσον αποκλείσει την Μόλντε θα αντιμετωπίσει μία εκ των παρακάτω ζευγαριών: Αντβέρπ-Βικτόρια Πλζεν, Μπρόντμπι-Μπράγκα, Βαντούζ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Μάλμε-Ζρίνσκι, Παρτιζάν-Μαλάτιασπορ.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, οι υποψήφιοι αντίπαλοι του θα είναι μία εκ των παρακάτω: Σουτιέσκα-Λίνφιλντ, Λουντογκόρετς-Νιου Σεντς, Αστάνα-Βαλέτα, Σλόβαν Μπρατισλάβα-Ντάνταλκ.

Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 22 Αυγούστου και οι επαναληπτικοί μία εβδομάδα αργότερα, στις 29/8.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις