Ποδόσφαιρο

Europa League: Αυτοί σφυρίζουν ΑΕΚ, Άρη και Ατρόμητο!

Η UEFA ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες ρεβάνς στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, με τον Ιρλανδό Χάρβεϊ να ορίζεται για το Άρης - Μόλντε, τον Ζερόμ Μπισάρ για το ΑΕΚ - Κραϊόβα και τον Ολλανδό Μπας Νάιχαους για το Ατρόμητος - Λέγκια Βαρσοβίας.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές και οι βοηθοί τους, οι οποίοι και θα διευθύνουν τα ματς των τριών ελληνικών ομάδων στα επόμενα παιχνίδια τους στα προκριματικά του Europa League.

Ο 31χρονος Ρόμπερτ Χάρβεϊ από την Ιρλανδία, με βοηθούς τους Γουέιν ΜακΝτόναλντ και Μαρκ Γκάβιν και τέταρτο διαιτητή τον Πολ ΜακΛάφλιν θα είναι στο Άρης – Μόλντε.

Ο 42χρονος Μπας Νάιχαους, με βοηθούς τους Μπας φαν Ντόνγκεν και Ρογκιέ Χόνινγκ και τέταρτο διαιτητή τον Σιέμεν Μούλντερ θα είναι στο Ατρόμητος – Λέγκια Βαρσοβίας, ενώ τέλος, ο Γάλλος Ζερόμ Μπισάρ ορίστηκε για την αναμέτρηση ΑΕΚ – Κραϊόβα, έχοντας στο πλευρό του, τους Μπέντζαμιν Παζέ και Φρανσουά Μπουντικιά, με τέταρτο τον επίσης Γάλλο, Γιάν Χαμέ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ποδόσφαιρο
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ποδόσφαιρο: Περισσότερα άρθρα