Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Europa League: “Έφυγαν” απ’το Champions League και ίσως “συναντήσουν” την ΑΕΚ

Europa League

Η πορεία τους στο Champions League ολοκληρώθηκε, αλλά θα συνεχίσουν στο Europa League. Μια από αυτές τις ομάδες μπορεί να κληρωθεί με την ΑΕΚ, σε περίπτωση που η Ένωση πάρει την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης.

Οκτώ είναι οι ομάδες που δεν κατάφεραν να περάσουν στους «16» του Champions League, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στους ομίλους τους κι έτσι θα συνεχίσουν την εφετινή ευρωπαϊκή τους πορεία στο Europa League.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ατλέτικο Μαδίτης, Λειψία, Σπαρτάκ Μόσχας, Νάπολι, Ντόρτμουντ και Σέλτικ θα βρεθούν στην κλήρωση της φάσης των «32» του Europa League (11/12, 14:00).

Σε περίπτωση που η ΑΕΚ καταφέρει απόψε να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa League, θα τοποθετηθεί στους αδύναμους της κλήρωσης και μια από τις παραπάνω 4 ομάδες θα είναι πιθανή αντίπαλος της.

Πρόκειται για τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ατλέτικο Μαδρίτης και Λειψία, που θα βρεθούν στο γκρουπ των καλύτερων «τρίτων» ισχυρών.

Οι άλλοι 11 πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ θα είναι οι πρώτοι κάθε ομίλου του Europa League (δεν μπορεί να κληρωθεί ξανά με τη Μίλαν).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις