Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Europa League: “Έλαμψαν” Σωκράτης και Ζαμπά! Στην 11άδα της αγωνιστικής – video

Europa League: “Έλαμψαν” Σωκράτης και Ζαμπά! Στην 11άδα της αγωνιστικής – video
ΦΩΤΟ twitter

Δύο “ελληνικές” συμμετοχές περιλαμβάνει η κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής στο Europa League, αφού ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Λέο Ζαμπά κατάφεραν να ξεχωρίσουν με την απόδοσή τους, στα παιχνίδια της Άρσεναλ και του ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Άρσεναλ και ο Λέο Ζαμπά που έκανε “μαγικό” παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ στη Λευκορωσία, συμπεριελήφθησαν στην καλύτερη 11άδα της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του κόντρα στην Καραμπάγκ και δέσποζε αμυντικά, ενώ ο Βραζιλιάνος “οδήγησε” με δύο γκολ και δύο ασίστ, τον Δικέφαλο του Βορρά, στη νίκη και τους πρώτους του βαθμούς στον όμιλο.

Αμφότεροι κατάφεραν έτσι να τοποθετηθούν στην καλύτερη ενδεκάδα της εβδομάδας από τη διοργανώτρια αρχή, με τον επιθετικό του ΠΑΟΚ να έχει ήδη αναδειχθεί και υποψήφιος για κορυφαίος παίκτης της αγωνιστικής.

Η ενδεκάδα της αγωνιστικής στο Europa

Αντρέι Λούνεφ (Ζενίτ), Τζέιμς Ταβερνιέ (Ρέιντζερς), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Άρσεναλ), Ιμπραΐμα Κονατέ (Λειψία), Ντάνι Ντα Κόστα (Άιντραχτ), Μαρίν Τομασόφ (Αστάνα), Λεάντρο Παρέδες (Ζενίτ), Κρίστοφερ Ζακάριασεν (Σάρπσμποργκ), Φίλιπ Κόστιτς (Άιντραχτ), Λέο Ζαμπά (ΠΑΟΚ) και Αλφρέδο Μορέλος (Ρέιντζερς).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις