Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Europa League: “Κάζο” για Άγιαξ! “Καθάρισε” η Ίντερ – Προβάδισμα για Γιουνάιτεντ (video)

Europa League: “Κάζο” για Άγιαξ! “Καθάρισε” η Ίντερ – Προβάδισμα για Γιουνάιτεντ (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Με 8 ματς ξεκίνησε η φάση των “32” του Europa League, με τον Άγιαξ να την… πατάει στην Ισπανία από την Χετάφε, ενώ μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης πήραν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ίντερ, Σεβίλλη, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Στα ματς που άνοιξαν την αυλαία της φάσης των “32” του Europa League, ξεχώρισε η απίστευτη “σφαλιάρα” που δέχτηκε ο Άγιαξ από τη Χετάφε στην Ισπανία, όπου ηττήθηκε με 2-0 (Ντεϊβέρσον 37′, Κένεντι 90′) και πλέον μοιάζει πολύ πιθανός ο πρόωρος αποκλεισμός από την Ευρώπη.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δυσκολεύτηκε από την Μπριτζ στο Βέλγιο, αλλά το γκολ του Μαρσιάλ (36′) διαμόρφωσε το τελικό 1-1 που δίνει προβάδισμα πρόκριση στους “κόκκινους διαβόλους” ενόψει της ρεβάνς του “Ολντ Τράφορντ”.

Η Ίντερ “πέρασε” σαν… αέρας από την έδρα της Λουντογκόρετς, της οποίας επιβλήθηκε με 2-0 και βρίκεται πλέον με το ένα… πόδι στην επόμενη φάση, ενώ η Μπενφίκα ηττήθηκε με 2-1 στην Ουκρανία από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και αναμένεται μεγάλη “μάχη” στη ρεβάνς. Καταιγιστική ήταν η Άιντραχτ Φρανκφούρτης που “διέλυσε” τη Σάλτσμπουργκ με 4-1 στη Γερμανία, ενώ η Σεβίλλη ενίσχυσε τη θέση της ως φαβορί μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 στη Ρουμανία με την Κλουζ.

Τα αποτελέσματα και τα γκολ στα ματς που ξεκίνησαν στις 20:00

Χετάφε – Άγιαξ 2-0

Κλαμπ Μπριτζ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1

Λουντογκόρετς – Ίντερ 0-2

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μπενφίκα 2-1

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Σάλτσμπουργκ 4-1

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μπασάκσεχιρ 3-1

Κοπεγχάγη – Σέλτικ 1-1

Κλουζ – Σεβίλλη 1-1

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις