Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Europa League ΤΕΛΙΚΑ: “Άλωσε” τη Σλοβακία ο Ατρόμητος! Έμεινε στο μηδέν ο Άρης

Europa League ΤΕΛΙΚΑ: “Άλωσε” τη Σλοβακία ο Ατρόμητος! Έμεινε στο μηδέν ο Άρης
ΦΩΤΟ intime

Ο Ατρόμητος “άλωσε” τη Σλοβακία και με το 2-1 κόντρα στη Ντουνάισκα Στρέντα είναι πλέον ένα “βήμα” από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Άστοχος ο Άρης κόντρα στην Α.Ε. Λεμεσού έμεινε στο 0-0 και πλέον θα ταξιδέψει στην Κύπρο για μείνει “ζωντανός” στην Ευρώπη.

Με τον Ούμπιδες να κάνει καταπληκτικό ματς, ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-1 της Ντουνάισκα Στρέντα στη Σλοβακία και έγινε το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στο Europa League. Ο αρχηγός του Περιστερίου έκανε το 1-0 στο 16′ και έδωσε την ασίστ για το δεύτερο προβάδισμα της ομάδας του στον Μανούσο στο 33′.

Στο Βικελίδης, ο Άρης διατήρησε το αήττητο της έδρας του στην Ευρώπη, αλλά με δύο δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες, δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση επί της Α.Ε. Λεμεσού.

Παρακολουθήστε LIVE τα Άρης – Α.Ε. Λεμεσού και Ντουνάισκα Στρέντα – Ατρόμητος

 


Ο Άρης επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από χρόνια, έχοντας ως στόχο μία ακόμη πορεία στη διοργάνωση, θέλοντας να διατηρήσει και το “μυθικό” αήττητο ρεκόρ του, καθώς δεν έχει χάσει ποτέ σε επίσημο αγώνα στην έδρα του.

Την ίδια ώρα, ο Ατρόμητος θα δώσει μία ακόμη “μάχη” για να βρεθεί στους ομίλους του Europa League, από όπου έμεινε εκτός την περασμένη σεζόν, με σοκαριστικό τρόπο, δεχόμενος το… μοιραίο γκολ από τη Ντιναμό Μπρεστ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις