Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Europa League, Ντουνάισκα – Ατρόμητος: “Πάρτι” Ούμπιδες και διπλό πρόκρισης! – videos

Europa League, Ντουνάισκα – Ατρόμητος: “Πάρτι” Ούμπιδες και διπλό πρόκρισης! – videos
ΦΩΤΟ intime

Ο Ατρόμητος ήταν εξαιρετικός στη Σλοβακία και με τον Ούμπιδες να κάνει τα πάντα στο γήπεδο με γκολ και ασίστ, πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Ντουνάισκα Στρέντα, αλλά και το προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League έγινε ο Ατρόμητος, μετά τη νίκη μέσα στη Σλοβακία επί της Ντουνάισκα Στρέντα με 2-1.

Ο Ούμπιδες με απίστευτη γκολάρα άνοιξε το σκορ στο 20′, με τον Βίντα να ισοφαρίζει με τρομερό σουτ στο 35′ και τον Μανούσο να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 43′ από ασίστ του αρχηγού της ομάδας του Περιστερίου.

Το παιχνίδι

Οι Σλοβάκοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και “πίεσαν” τον Ατρόμητο, χάνοντας και την πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς με τον Κάλμαρ να μην μπορεί να νικήσει τον Μέγιερι με το δυνατό σουτ στο 16′.

Στο 20′ όμως ήταν η ομάδα του Αναστασίου αυτή που κατάφερε να ανοίξει το σκορ, αφού ο Ούμπιδες έπιασε ένα εκπληκτικό μονοκόμματο σουτ για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να γράψει το 1-0.

Το γκολ έβγαλε ξανά στην επίθεση τη Ντουνάισκα, η οποία βρήκε μάλιστα γρήγορα την ισοφάριση με ένα εξίσου όμορφο τέρμα. Ο Βίντα στο 35′ και ενώ είχε περάσει μόλις στο ματς ως αλλαγή, έστειλε τη μπάλα συστημένη στο γάμα του Μέγιερι για το 1-1.

Ο Ατρόμητος δεν επηρεάστηκε όμως και επιδεικνύοντας τρομερή ευστοχία, πέτυχε και δεύτερο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ούμπιδες να δίνει αυτή τη φορά την ασίστ και τον Μανούσο από κοντά να κάνει το 2-1.


Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με την ομάδα του Αναστασίου να προσπαθεί να κρατήσει τη μπάλα, αλλά και να “απειλεί” στις αντεπιθέσεις.

Ήταν αυτή μάλιστα που έφθασε πιο κοντά στο γκολ, όταν στο 87′ ο Ρόσα πέρασε και τον Γέντλιτσκα, αλλά με σουτ από δύσκολη θέση έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία να “τελειώσει” το ματς.

Το 2-1 παρέμεινε έτσι μέχρι τέλους, με τον Ατρόμητο να παίρνει μία μεγάλη νίκη που τον μετατρέπει στο απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Europa League.

Οι συνθέσεις στο ματς

Ντουνάισκα Στρέντα: Γέντλιτσκα, Ρόναν (30’λ.τρ. Κρ. Βίντα), Βίντα Μ., Ραμίρεζ, Καλμάρ, Όραβετς, Κρούζλιακ, Κόστρνα, Ντίβκοβιτς, Ντέιβις (73’ Καμαρένα), Τσμέλικ (60’ Βεσελόφσκι)

Ατρόμητος: Μέγερι, Κιβρακίδης (39’ λ.τρ. Νάτσος), Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Μάντσον, Χαρίσης, Μανούσος, Ούμπιντες, Ενσικουλού (61’ Φάρλεϊ Ρόσα), Βέλλιος(74’ Καχίλα)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις