Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Europa League: Οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ! Η Τσέλσι έρχεται στην Τούμπα

Europa League: Οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ! Η Τσέλσι έρχεται στην Τούμπα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ έμαθε τους αντιπάλους του στους ομίλους του Europa League. Στον δρόμο του Δικεφάλου του Βορρά βρέθηκαν οι Τσέλσι, Μπάτε Μπορίσοφ και Βίντι.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπενφίκα και να προκριθεί για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League. Ο Δικέφαλος του Βορρά θα αγωνιστεί στο Europa League και σήμερα (31/8) έμαθε τους αντιπάλους του στους ομίλους.

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στον δωδέκατο όμιλο. Η πιο δυνατή ομάδα και το φαβορί για την πρώτη θέση στο γκρουπ είναι η Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι του Μαουρίτσιο Σάρι εντυπωσιάζουν στο ξεκίνημα της σεζόν, φιγουράροντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Premier League με 3/3. Οι “μπλε” αποτελούν μία από τις πιο ισχυρές ομάδες της διοργάνωσης, αποτελώντας φαβορί και για την κατάκτηση του τίτλου.

Στον δρόμο του ΠΑΟΚ θα βρεθεί ακόμα η Μπάτε Μπορίσοφ. Οι Λευκορώσοι έχουν συνεχείς παρουσίες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Προσπάθησαν, φέτος, να βρεθούν στους ομίλους του Champions League, αλλά αποκλείστηκαν από την ανώτερη Αϊντχόφεν με δύο ήττες στα πλέι οφ.

Τον όμιλο συμπληρώνει η ουγγκρική Βίντι, η οποία αποκλείστηκε από την ΑΕΚ στα πλέι οφ του Champions League (1-2 στην Ουγγαρία, 1-1 στο ΟΑΚΑ).

12ος όμιλος

Τσέλσι

ΠΑΟΚ

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ

Βίντι

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις