Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Europa League, Ολυμπιακός – Λουκέρνη 4-0 ΤΕΛΙΚΟ: Απίστευτη πρεμιέρα με σούπερ Λάζαρο!

Europa League, Ολυμπιακός – Λουκέρνη 4-0 ΤΕΛΙΚΟ: Απίστευτη πρεμιέρα με σούπερ Λάζαρο!
ΦΩΤΟ ΠΑΕ Ολυμπιακός

Τρομερός ο Ολυμπιακός “πάτησε” τη Λουκέρνη στο πρώτο παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, αφού με τους Χριστοδουλόπουλο, Φορτούνη, Ποντένσε και Γκερέρο να κάνουν “μαγικά” πράγματα, επικράτησε… μόνο με 4-0 της ελβετικής ομάδας.

Ο Ολυμπιακός έδειξε έτοιμος για… μεγάλα πράγματα τη φετινή σεζόν και παίζοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο ήδη από το πρώτο ματς της σεζόν, “διέλυσε” με 4-0 τη Λουκέρνη για τα προκριματικά του Europa League.

Εξαιρετική εμφάνιση από την πλειοψηφία των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς, που “τρέλαναν” τους οπαδούς στις κερκίδες με τα τέσσερα γκολ, τα δύο δοκάρια και τις αμέτρητες ευκαιρίες στο ματς. Μοναδικό ντεμπούτο με δύο γκολ για το Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, αλλά και τον Άνχελ Γκερέρο.

Αποθέωση και για τον Κώστα Φορτούνη που ήταν από τους κορυφαίους με 2 δοκάρια και μία ασίστ, ενώ το όνομά του άκουσε και ο Τοροσίδης, στην επιστροφή του στο γήπεδο “Καραϊσκάκης”.

Παρακολουθήστε LIVE το Ολυμπιακός – Λουκέρνη από το newsit.gr

 

Ο αγώνας ρεβάνς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Λουκέρνη στην Ελβετία, θα πραγματοποιηθεί στις 16 Αυγούστου και ώρα 8:30 μ.μ., με την ομάδα που θα εξασφαλίσει την πρόκριση να αντιμετωπίζει στον επόμενο γύρο του Europa League, το νικητή του “ζευγαριού” Μπασακσεχίρ – Μπέρνλι.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις