Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μπέρνλι 3-1 ΤΕΛΙΚΟ: “Κυρίαρχος” στο Καραϊσκάκης με τρομερό Φορτούνη

Ολυμπιακός – Μπέρνλι 3-1 ΤΕΛΙΚΟ: “Κυρίαρχος” στο Καραϊσκάκης με τρομερό Φορτούνη
ΦΩΤΟ eurokinissi

Με τον Φορτούνη να κάνει “μαγική” εμφάνιση, έχοντας δύο γκολ και μία ασίστ, ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το μέτριο πρώτο ημίχρονο και τα… σφυρίγματα του διαιτητή, παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης επί της Μπέρνλι, μετά το 3-1 στο Καραϊσκάκης.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από τη Μπέρνλι στο πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Europa League και με κυριαρχική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε σπουδαία νίκη με 3-1 επί των Άγγλων.

Φορτούνης (δις) και Μπουχαλάκης, τα γκολ των Πειραιωτών, που θα μπορούσαν να έχουν πετύχει κι άλλα γκολ στο τέλος, όταν και έμειναν σωστά με 10 παίκτες οι Άγγλοι. Νωρίτερα, ο διαιτητής είχε δώσει τραβηγμένο πέναλτι υπέρ της Μπέρνλι για το 1-1.

Παρακολουθήστε LIVE το Ολυμπιακός – Μπέρνλι από το newsit.gr

 

Το πλάνο του Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί κόντρα στην Μπέρνλι με… συνταγή Λουκέρνη, αφού κόντρα στους Ελβετούς, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ήταν εντυπωσιακή και “σάρωσε” την αντίπαλό του με 7 τέρματα στα δύο παιχνίδια για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Όπως όλα δείχνουν, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Γιαννιώτης. Οι Τσιμίκας, Ελαμπντελαουί, Βούκοβιτς και Μιράντα θα συνθέσουν την τετράδα της άμυνας. Ο Μπουχαλάκης με τον Καμαρά θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ και ο Φορτούνης θα βρίσκεται πιο μπροστά τους, έχοντας ελεύθερο ρόλο.

Η τριάδα της επίθεσης μοιάζει δεδομένη. Ο Χριστοδουλόπουλος θα ξεκινήσει δεξιά, ο Ποντένσε αριστερά κι ο Γκερέρο θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

“Έρχεται” και… νέος Ολυμπιακός

Παρά την εξαιρετική του εικόνα στα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν, ο Ολυμπιακός αναμένεται πάντως να διαφοροποιηθεί αρκετά το προσεχές διάστημα, αφού η απόκτηση των Μεριά, Χασάν, Γκιλιέρμε και Νάτχο, δίνουν στον Πέδρο Μαρτίνς, τέσσερα ακόμη “όπλα”, που θεωρούνται βασικές λύσεις για την ομάδα.

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν το τελευταίο διάστημα από τους Πειραιώτες και δεν έχουν ακόμη χρησιμοποιηθεί από τον Πορτογάλο τεχνικό, γεγονός όμως που μπορεί να αλλάξει ακόμη και απόψε (23/08, 21:00) το βράδυ κόντρα στη Μπέρνλι. Κι αυτό γιατί όλοι τους βρέθηκαν στην αποστολή, με τον Νάτχο να μπαίνει και στη 18άδα, με “ανοιχτό” το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του ματς.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις