Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Έβαλαν στο… στόχαστρο την έπαυλη του Μπέκαμ! [pics]

Έβαλαν στο… στόχαστρο την έπαυλη του Μπέκαμ! [pics]
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Θύμα ληστείας παραλίγο να πέσει η οικογένεια Μπέκαμ, αφού τρεις άνδρες επιχείρησαν να μπουκάρουν στην πολυτελή έπαυλη που διατηρεί στο Oxfordshire, αξίας 6 εκατ. λιρών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η “dailymail.co.uk” το περιστατικό έγινε την Παρασκευή που μας πέρασε (19.10.2018) και ενώ η οικογένεια Μπέκαμ βρίσκεται στην Αυστραλία, στο πλάι του Πρίγκιπα Χάρι.

Τρεις άνδρες που φορούσαν μάσκες full face προσπάθησαν να εισβάλλουν στην πολυτελή έπαυλη των Μπέκαμ στο Oxfordshire, αξίας 6 εκατ. λιρών. Τα συγκεκριμένα άτομα χρησιμοποίησαν σκάλα για να σκαρφαλώσουν στο εσωτερικό του σπιτιού.

Η εταιρεία σεκιούριτι που παρακολουθεί 24 ώρες το 24ωρο το σπίτι εντόπισε τους τρεις ληστές μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης που έχει τοποθετηθεί στην οικεία και κάλεσε την αστυνομία. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, οι επίδοξοι ληστές έγιναν αντιληπτοί και από άτομα που βρίσκοντας σε κοντινό ξενοδοχείο και τράπηκαν σε φυγή.

Τα Μέσα στην Αγγλία αναφέρουν πως ο Μπέκαμ αναγκάστηκε να αυξήσει την ασφάλεια στο σπίτι, καθώς και στη συγκεκριμένη εξοχική κατοικία.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις