Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Φέργκιουσον – Οι… προσευχές για τον Σερ Άλεξ! Ρονάλντο: “Μείνει δυνατός” [pics]

Φέργκιουσον
ΑΠΕ

Η είδηση της εσπευσμένης εισαγωγής του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον σε νοσοκομείο, λόγω αιματώματος στον εγκέφαλο, σόκαρε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Όπως τονίστηκε σε ανακοίνωσή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο 76χρονος Φέργκιουσον υποβλήθηκε επειγόντως σε επέμβαση για να αντιμετωπιστεί μία εγκεφαλική αιμορραγία και νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

«Η εγχείρηση πήγε πολύ καλά, αλλά χρειάζεται ένα διάστημα εντατικής φροντίδας για να βελτιοποιηθεί η ανάρρωσή του», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Γιουνάιτεντ.

Τα social media πήραν… φωτιά και γέμισαν ευχές προς τον πρώην τεχνικό των «κόκκινων διάβολων». Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέβασε μια φωτογραφία του στο πλάι του Σερ Άλεξ, την περίοδο που αγωνιζόταν στη Γιουνάιτεντ, σχολιάζοντας: «Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου για σένα, καλέ μου φίλε. Μείνε δυνατός, κόουτς».

Για την ανάρρωση του Φέργκιουσον ευχήθηκε και ένας παλιός μεγάλος του αντίπαλος στους πάγκους, ο Αρσέν Βενγκέρ. «Είμαι ανήσυχος και σκέφτομαι αυτόν και την οικογένειά του. Εμπιστεύομαι τη δύναμή του και το δυνατό του χαρακτήρα πως θα τον κάνουν καλά πολύ γρήγορα» αναφέρει στο μήνυμα του μέσω της Daily Mail.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει και το σχόλιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ…

Μηνύματα έστειλαν και οι Τσέλσι – Τότεναμ, όπως και άλλοι παλιοί παίκτες του Φέργκιουσον, με τον Κάριγκ να δηλώνει συντετριμμένος.

https://twitter.com/carras16/status/992844408193241089

https://twitter.com/D_DeGea/status/992845771451043847

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις