Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

FIFA για συνάντηση με Γεραπετρίτη: “Θεσμική συνεργασία με UEFA και ΕΠΟ για λύσεις”

FIFA για συνάντηση με Γεραπετρίτη: “Θεσμική συνεργασία με UEFA και ΕΠΟ για λύσεις”
Reuters

Η ανακοίνωση της FIFA για την συνάντηση του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη με τον αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Γκρεγκ Κλαρκ στην Ζυρίχη.

Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης συναντήθηκε τη Δευτέρα (10.02.2020) στη Ζυρίχη με τον αντιπρόεδρο της FIFA και πρόεδρο της Αγγλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Γκρεγκ Κλαρκ, στο πλαίσιο των επαφών που γίνονται από πλευράς Κυβέρνησης, για την… επανεκκίνηση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Χρησιμοποιώντας τον τίτλο “Η FIFA και οι ελληνικές Αρχές συζητούν την κατάσταση του ποδοσφαίρου στην χώρα”, η Παγκόσμια Ομοσπονδία ποδοσφαίρου αναφέρεται στη συγκεκριμένη συνάντηση, αλλά δεν μας κάνει… σοφότερους για όσα πρόκειται να γίνουν.

Το μόνο σίγουρο είναι πως “η FIFA θα εργαστεί μαζί με την UEFA και την ΕΠΟ για να λύσει τα ζητήματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο”.

“Μια συνάντηση έλαβε χώρα σήμερα (10/02) στο σπίτι της FIFA στην Ζυρίχη, ανάμεσα στον Γκρεγκ Κλαρκ, ως αντιπρόεδρος της FIFA και του υπουργού Επικρατείας της Ελλάδας, Γιώργου Γεραπετρίτη, ώστε να συζητηθεί η τωρινή κατάσταση του ποδοσφαίρου στην χώρα.

Με την παρότρυνση των ελληνικών Αρχών, ο Κλαρκ επιβεβαίωσε ότι η FIFA θα εργαστεί μαζί με την UEFA και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για να λύσει τα ζητήματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο” αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις