Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

FIFA – UEFA: “Κίτρινη κάρτα” στην ΕΠΟ! Αυστηρές ποινές, αλλιώς… ξήλωμα

ΕΠΟ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Οι δηλώσεις Ελλήνων παραγόντων μου δυσφημούν το ποδόσφαιρο και μένουν ατιμώρητες, έβαλαν την ΕΠΟ στο “στόχαστρο” των FIFA – UEFA, που έστειλαν τελεσίγραφο στη διοίκηση Γραμμένου.

Τα… καουμποϊλίκια με τις δηλώσεις Ελλήνων παραγόντων του ποδοσφαίρου, που ανεβάζουν τους τόνους και μένουν ατιμώρητοι, φαίνεται πως έβαλαν τη διοίκηση Γραμμένου στο “στόχαστρο” των διεθνών ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας “Live Sport” αναφέρει πως FIFA και UEFA έδειξαν “κίτρινη κάρτα” στη διοίκηση της ΕΠΟ, για τη μη εφαρμογή του Κώδικα Δεοντολογίας που σχετίζεται με την παραπομπή παραγόντων που -με δηλώσεις τους- δυσφημούν το ποδόσφαιρο.

Η ήπια πολιτική Γραμμένου σε αυτό το φαινόμενο, με μη παραπομπή παραγόντων στον αθλητικό εισαγγελέα σε περιπτώσεις που ανεβάζουν τους.. τόνους στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν βρίσκει σύμφωνες FIFA – UEFA. Ο Ομοσπονδίες απαίτησαν την αυστηρή εφαρμογή των κανονισμών δίχως εκπτώσεις, ρίχνοντας απειλές ακόμα γκαι για “ξήλωμα” της διοίκησης σε περίπτωση που δεν συμμορφωθεί.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις