Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Φίγκο: “Συγχωρώ τον Ρονάλντο”! Το “πιπεράτο” σχόλιο για τη σύζυγο του

Φίγκο: “Συγχωρώ τον Ρονάλντο”! Το “πιπεράτο” σχόλιο για τη σύζυγο του
instagram.com/helenesvedinfigo

Ένα σχόλιο που είχε κάνει ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο για τη σύζυγο του Λουίς Φίγκολ είχε φέρει τις σχέσεις των δύο παικτών σε κακό σημείο.

Συνυπήρξαν στην Ρεάλ Μαδρίτης για 2,5 χρόνια, πριν ο Λουίς Φίγκο αποχωρήσει για την Ίντερ. Ένα περιστατικό όμως είχε “χαλάσει” τις σχέσεις του Πορτογάλου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή με τον Ρονάλντο.

Πιο συγκεκριμένα, σε μια επίσκεψη του Φλορεντίνο Πέρεθ στο “Μπερναμπέου” και σε συζήτηση που είχε με τους παίκτες, ο Ρονάλντο είπε στον ισχυρό άνδρα των Μαδριλένων την εξής ατάκα: “Αν είχα τη σύζυγο που έχει ο Φίγκο, θα έμενα πάντα σπίτι μου”.

Κατά πολλούς, το σχόλιο εκείνο “χάλασε” τη σχέση των δύο ανδρών. Ο Λουίς Φίγκο, όμως, φιλοξενήθηκε σε ισπανική τηλεοπτική εκπομπή μαζί με τη σύζυγό του Ελέν Σβέντιν και εκεί… έλυσε την παρεξήγηση που υπήρξε με τον Ρονάλντο.

“Ήξερα για το σχόλιο επειδή το είχε κάνει στα αποδυτήρια. Συγχωρώ όμως τον Ρόνι επειδή πάντα αστειευόταν. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι έφευγα από το σπίτι όταν αποκοιμιόταν η σύζυγός μου”, είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος στον παρουσιαστή της εκπομπής

https://www.youtube.com/watch?v=Vkp1YmjMVbU&fbclid=IwAR24tv_w8gdyu_Hu1WpOSyoXB-dP1t4fd9BWWfQySPSMTtDll9tGUWobBE8

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις