Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Φιλικό στη Ρουμανία για τον Παναθηναϊκό! Ακολουθεί το τουρνουά στο ΟΑΚΑ

Φιλικό στη Ρουμανία για τον Παναθηναϊκό! Ακολουθεί το τουρνουά στο ΟΑΚΑ
ΦΩΤΟ twitter

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του και πλέον οι “πράσινοι” θα δώσουν μία σειρά από αγώνες προετοιμασίας για να “δέσουν” ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν. Πέραν της συμμετοχής τους σε τουρνουά στην Κύπρο και το “Παύλος Γιαννακόπουλος” στο ΟΑΚΑ, θα δώσουν φιλικό και στη Ρουμανία.

Μια σειρά από φιλικούς αγώνες και συμμετοχές σε τουρνουά προετοιμασίας, περιλαμβάνει πλέον το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού, με τον Τ΄σαβι Πασκουάλ να θέλει να δώσει ρυθμό στους παίκτες του, λίγο πριν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις τους, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι “πράσινοι” θα ταξιδέψουν άμεσα στην Κύπρο για μία σειρά από φιλικούς αγώνες στο νησί και στη συνέχεια θα μεταβούν στη Ρουμανία για φιλική αναμέτρηση με την Κλουζ στις 23 Σεπτεμβρίου, όπως ανακοίνωσε η ρουμανική ομάδα.

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί “δυνατά” ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, όπου και θα διεξαχθεί για πρώτη φορά, το νέο τουρνουά που φέρει το όνομα του εκλιπόντα, εμβληματικού ηγέτη της ΚΑΕ, Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις