Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Φόβοι για ταραχές στο clasico! Ρεάλ και Μπαρτσελόνα στο ίδιο ξενοδοχείο και θα πάνε μαζί στο γήπεδο

Φόβοι για ταραχές στο clasico! Ρεάλ και Μπαρτσελόνα στο ίδιο ξενοδοχείο και θα πάνε μαζί στο γήπεδο
ΦΩΤΟ Reuters

Στο ίδιο ξενοδοχείο θα καταλύσουν Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα πριν το, εξ’ αναβολής, clasico που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (18/12) στο “Καμπ Νου”, καθώς υπάρχει φόβος επεισοδίων από τις Αρχές λόγω των διαδηλώσεων που έχει καλέσει την ίδια μέρα το κίνημα των Καταλανών αυτονομιστών.

Στα ύψη έχει ανέβει η ένταση στην Ισπανία ενόψει του clasico μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, που είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (18/12) στο “Καμπ Νου”. Το συγκεκριμένο clasico έχει χαρακτηριστεί από την ισπανική ομοσπονδία και την Αστυνομία ως το πιο επικίνδυνο στην ιστορία της χώρας, καθώς υπάρχουν φόβοι των Αρχών για μεγάλης έκτασης επεισόδια λόγω των διαδηλώσεων στις οποίες έχει καλέσει την ίδια μέρα η οργάνωση “Δημοκρατικό Τσουνάμι” των Καταλανών αυτονομιστών.

Υπό αυτές τις συνθήκες αποφασίστηκε να ληφθούν πρωτόγνωρα μέτρα ασφαλείας για το ματς αφού Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά οι δύο ομάδες θα διαμείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο πριν από τον μεταξύ τους αγώνα. Το “Princesa Sofia”, το οποίο απέχει μόλις 600 μέτρα από το “Καμπ Νου” είναι αυτό που θα τις φιλοξενήσεις ενώ την ημέρα του αγώνα θα ξεκινήσουν και θα φτάσουν μαζί στο γήπεδο, με το ένα πούλμαν πίσω από το άλλο, προκειμένου να αποφευχθεί η πιθανότητα επίθεσης στους Μαδριλένους.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις