Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

“Φρένο” για Λίβερπουλ στο Άνφιλντ – “Απέδρασε” η Τσέλσι [vid]

Λίβερπουλ
ΦΩΤΟ Reuters

Το… νου της μόνο στο Champions league φαίνεται πως έχει πλέον η Λίβερπουλ. Η ομάδα του Κλοπ έμεινε στο 0-0 με την Στόουκ στο “Άνφιλντ”, με την Τότεναμ να “παραμονεύει” στην τέταρτη θέση -με παιχνίδι λιγότερο- στο -4. Η Σουόνσι ήταν καλύτερη από την Τσέλσι, αλλά οι “μπλε” πήραν το “διπλό” (0-1).

“Σκόνταψε” η Λίβερπουλ στην έδρα της κόντρα στη Στόουκ Σίτι (0-0), έχοντας το μυαλό της στη ρεβάνς των ημιτελικών του Champions League στη Ρώμη.

Οι “ρεντς” ήταν το… αφεντικό του αγώνα, αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία. Στο φινάλε του ημιχρόνου ο Ινγκς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το τέρμα του δεν μέτρησε για οφσάιντ.

Οι παίκτες της Λίβερπουλ διαμαρτύρονται σωστά για χέρι του Πίτερς (87’) εντός περιοχής, με τον διαιτητή όμως να μην δείχνει το σημείο του πέναλτι. Τρία λεπτά αργότερα, η Στόουκ λίγο έλειψε να “παγώσει” το Άνφιλντ, αλλά τελικά το 0-0 δεν άλλαξε.

Η Σουόνσι ήταν εκπληκτική στην έδρα της, αλλά η Τσέλσι κατάφερε να.. αποδράσει με το 1-0 από την Ουαλία. Το γκολ για τους “μπλε”, που τους κρατά… ζωντανούς στο παιχνίδι της 4άδας, πέτυχε ο Σεσκ Φάμπρεγκας, μόλις στο 4′, με υπέροχο πλασέ.

https://twitter.com/ChelseaGIFs/status/990269784142024705

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις