Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

“Φρένο” στη Γιουβέντους! Και πάλι στο… κόλπο η Νάπολι [vid]

Γιουβέντους
@juventusfc

Το έκανε “θρίλερ”! Πάνω που η Γιουβέντους έδειχνε να είναι… καβάλα στο άλογο και πηγαίνει ακάθεκτη προς τον τίτλο, ήρθε το 0-0 στην έδρας της αξιόμαχης ΣΠΑΛ, για να βάλει “φωτιά” στην κορυφή της Serie A’ και να επαναφέρει τη Νάπολι στο κόλπο της κατάκτησης του πρωταθλήματος στην Ιταλία.

Η Γιουβέντους  προερχόταν από 12 σερί νίκες, ωστόσο, άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στην Φεράρα, εκεί όπου ο.. υποτιθέμενος περίπατος έγινε «μπλόκο»!

Το προβάδισμα των τεσσάρων βαθμών που είχε η Γιουβέντους έναντι της Νάπολι, μπορεί να γίνει +2, μετά τη «γκέλα» της «Γηραιάς Κυρίας» στην έδρα της ΣΠΑΛ (0-0).

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν ένα «χρυσό» βαθμό στη μάχη που δίνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού και ταυτόχρονα να δώσουν ένα νέα ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, με την προϋπόθεση η Νάπολι να νικήσει την Κυριακή (18/03) την Τζένοα στο «Σαν Πάολο».

Να αναφέρουμε πως στην Ιταλία απομένουν εννέα αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, με την Γιουβέντους να υποδέχεται τη Νάπολι στο Τορίνο στις 22 Απριλίου.

Αποτελέσματα και σκόρερ

Ουντινέζε-Σασουόλο   1-2

(44΄ Φοφανά – 42΄αυτ. Αντάν, 74΄ Σένσι)

ΣΠΑΛ-Γιουβέντους     0-0

 

Σαμπντόρια-Ίντερ     18/3

Μπενεβέντο-Κάλιαρι   18/3

Κροτόνε-Ρόμα         18/3

Βερόνα-Αταλάντα      18/3

Μίλαν-Κιέβο          18/3

Τορίνο-Φιορεντίνα    18/3

Λάτσιο-Μπολόνια      18/3

Νάπολι-Τζένοα        18/3

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις