Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Futsal: Με αυτά τα χρώματα θα παίξει η εθνική στα Σκόπια – [pic]

Futsal: Με αυτά τα χρώματα θα παίξει η εθνική στα Σκόπια – [pic]
futsalhellas.com

Η Εθνική ομάδα Futsal των ανδρών ρίχνεται απόψε στην μάχη της 1ης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αντιμετωπίζοντας την ΠΓΔΜ στη «Jane Sandanski Arena» των Σκοπίων.

Η Εθνική μας ομάδα του Futsal βρίσκεται στον τρίτο όμιλο της πρώτης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2020, όπως είχε προκύψει από την κλήρωση της 12ης Δεκεμβρίου στη Νιόν της Ελβετίας.

Το συγκρότημα του Γιάννη Ζιάβα, βρίσκεται απο την Τετάρτη στα Σκόπια, εκεί όπου απόψε (31.01.2019) θα αντιμετωπίσει τους “οικοδεσπότες” της διοργάνωσης στη «Jane Sandanski Arena» στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του Group C.

Να αναφέρουμε πως η “Γαλανόλευκη” πρόκειται να κοντραριστεί διαδοχικά με τα την ΠΓΔΜ, την Αλβανία και το Σαν Μαρίνο. Οι δυο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα προχωρήσουν στο Main Round που θα διεξαχθεί 22 με 27 Οκτωβρίου 2019. Επίσης οι δυο πρώτες ομάδες κάθε γκρουπ θα προχωρήσουν στο Elite Round που θα διεξαχθεί 28 Ιανουαρίου με 2 Φεβρουαρίου 2020.

Η Ομοσπονδία Futsal πόσταρε στον λογαριασμό της στο Facebook τις εμφανίσεις με τις οποίες θα αγωνιστούν απόψε οι διεθνείς.

“Με τις δυο πρώτες χώρες υπάρχουν ανοικτά μέτωπα σε πολιτικό επίπεδο, επομένως θα πρέπει να υπάρξει ιδιαίτερη προσοχή και να μην ξεφύγει η κατάσταση. Να παραμεριστούν οι όποιες διαφορές και η όποια αντιπαλότητα να μείνει εντός αγωνιστικού χώρου” ανέφερε προ ημερών η Ομοσπονδία Futsal, ανακοινώνοντας την αποστολή της ομάδας.

Η 14μελής αποστολή έχει ως εξής:

Θεοφίλου, Ζέρβας, Καραβίδας, Δελαπόρτας, Αρτινός, Γκαιφίλιας, Ντάρλας, Παούρης, Μανος, Ασημακόπουλος, Μάλοβιτς, Κονδυλάτος, Παπαευστρατίου, Σταυρακόπουλος

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις