Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Γερμανός διαιτητής στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός! Σέρβος στο Περιστέρι

Γερμανός διαιτητής στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός! Σέρβος στο Περιστέρι

Γνωστά έγιναν τα ονόματα των διαιτητών που θα σφυρίξουν τις αναμετρήσεις της 25ης αγωνιστικής της Superleague. Το ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού θα το διευθύνει Γερμανός διαιτητής, ενώ Σέρβος θα είναι ο ρέφερι του αγώνα στο Περιστέρι μεταξύ του Ατρομήτου και της ΑΕΚ.

Η ΚΕΔ όρισε τον Γερμανό διαιτητή Μάρκο Φριτς για να σφυρίξει το “αιώνιο” ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Superleague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Πρόκειται για έναν 41χρονο ρέφερι, ο οποίος ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA. Ο Φριτζ είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό, καθώς είχε σφυρίξει το ΑΕΚ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0-2 στις 25/7/17, αλλά και τους αγώνες U19 Δανία-Ελλάδα 0-2 και Ελλάδα-Τουρκία 3-0. Από τον Αύγουστο δεν έχει οριστεί σε κανένα διεθνές παιχνίδι.

Βοηθοί του Γερμανού στο ΟΑΚΑ θα είναι οι συμπατριώτες του Ντόμινικ Σαλ και Μάρσελ Πέλγκριμ, με 4ο τον Κουτσιαύτη και παρατηρητή τον εκ των μελών της ΚΕΔ, Λιφ Λίντμπεργκ.

Αντίθετα, το βιογραφικό του Σρντζαν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος θα σφυρίξει το Ατρόμητος – ΑΕΚ, είναι πιο βαρύ. Ο 32χρονος Σέρβος ρέφερι βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία της UEFA (όχι στην elite) κι έχει περισσότερα διεθνή παιχνίδια στο ενεργητικό του. Ο Γιοβάνοβιτς θα έχει βοηθούς τους Ούρος Στοΐκοβιτς, Μίλαν Μιχαΐλοβιτς, 4ο τον Κουμπαράκη και παρατηρητή τον Νο2 της ΚΕΔ, Χουάν Φερνάντεθ Μαρίν.

Οι ορισμοί της 25ης αγωνιστικής

Σάββατο 16/3
Αστέρας Τρίπολης-Λαμία: Παπαδόπουλος (Πάτρας, Χριστάκογλου, 4ος Γρατσάνης)
Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ: Τσαμούρης (Κωνστάντιος, Κωνσταντίνου, 4ος Ευαγγέλου)
ΠΑΣ Γιάννινα-Λάρισα: Σιδηρόπουλος (Κωσταράς, Λ.Δημητριάδης, 4ος Μανούχος)

Κυριακή 17/3
ΟΦΗ-Λεβαδειακός: Διαμαντόπουλος (Πετρόπουλος, Πάγκαλος, 4ος Τάσης)
Ατρόμητος-ΑΕΚ: Γιοβάνοβιτς (Στοΐκοβιτς, Μιχαΐλοβιτς, 4ος Κουμπαράκης)
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Φριτς (Σαλ, Πέλγκριμ, 4ος Κουτσιαύτης)
Πανιώνιος-Ξάνθη: Κομίνης (Μεϊντάνας, Καραγκιζόπουλος, 4ος Σέζος)

Δευτέρα 18/3
Άρης-Απόλλων Σμύρνης: Λάμπρου (Ακρίβος, Καρσιώτης, 4ος Φωτιάδης)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις